Leicester City v Manchester United - Barclays Women's Super League

Trekning i VM-sluttspillet for kvinnene

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 22. oktober


Trekning til VM-sluttspillet for kvinnene

Neste sommer skal det spilles VM for kvinner i Australia og New Zealand, og Norge kunne nesten ikke drømt om en bedre trekning til VM-sluttspillet.

Her er gruppene:

Gruppe A: New Zealand, Norge, Sveits og Filippinene.

Gruppe B: Australia, Canada, Irland og Nigeria.

Gruppe C: Spania, Japan, Costa Rica og Zambia.

Gruppe D: England, Kina, Danmark og Senegal/Haiti/Chile.

Gruppe E: USA, Nederland, Vietnam og Kamerun/Portugal/Thailand.

Gruppe F: Frankrike, Brasil, Jamaica og Taiwan/Paraguay/Papua Ny-Guneia/Panama.

Gruppe G: Sverige, Italia, Argentina og Sør-Afrika.

Gruppe H: Tyskland, Sør-Korea, Colombia og Marokko.

Fredag 21. oktober


Gerrard sparket i Villa

Steven Gerrard fikk sparken som Aston Villa-manager sent torsdag kveld, etter at laget hadde tapt 3-0 mot Fulham.

Dermed blir det ingenting av at det er Gerrard som leder Villa i to kjappe kamper mot United – i ligacupen og i Premier League – tidlig i november.

Se Uniteds terminliste her.

Onsdag 19. oktober

Sky Sports: – Carrick blir ny Middlesbrough-manager

Den tidligere United-spilleren Michael Carrick og Middlesbrough har kommet til enighet om en avtale som gjør Carrick til klubbens nye manager, melder Sky Sports.

Nyheten har ikke blitt bekreftet verken av Carrick selv eller klubben. Partene skal nå jobbe med å få på plass de siste detaljene i Carricks trenerteam før utnevnelsen av Carrick bekreftes, trolig før helgen, melder Sky Sports.

Cody Gakpo: – Jeg snakket med Ten Hag flere ganger

Cody Gakpo og PSV Eindhoven møter Arsenal i Europa League torsdag kveld. I den forbindelse har Gakpo snakket med engelske medier blant annet om interessen fra Manchester United i sommer.

I et intervju med The Times avslører den målfarlige angrepsspilleren at han hadde flere samtaler med Erik ten Hag før det ble klart at Gakpo ble værende i Eindhoven.

Uniteds kjøp av Antony fra Ajax, blokkerte i realiteten muligheten for flere storkjøp for United. 

PSV Eindhoven v FK Bodo/Glimt: Group A - UEFA Europa League
SNAKKET MED UNITED: Cody Gakpo avslører at han var i flere samtaler med Erik ten Hag i sommer.

– Jeg var nær ved å dra herfra. Jeg snakket flere ganger med Erik ten Hag. Til slutt ble det ikke noe av overgangen, noe som var synd for min utvikling og fordi Manchester United er en av de største klubbene i verden, men det ville også vært positivt for PSV å selge en spiller til United, sier Gakpo til The Times.

Gakpo sier han hadde muligheten til å dra til enten Leeds eller Southampton, men valgte å bli værende i PSV der den tidligere United-spissen Ruud van Nistelrooy er trener.

Etter det united.no kjenner til er 23-åringen med 13 mål og 11 målgivende pasninger på 18 kamper denne sesongen, fremdeles en meget interessant spiller for United.

Tirsdag 18. oktober


Neil Lennon ferdig i Omonia

Omonia var nære ved å stjele med seg et poeng fra Old Trafford i Europa League i den fjerde kampen av Europa Leagues gruppespill.

Nå seks dager senere har klubben sparket sin nordirske manager Neil Lennon. Sparkingen skjer etter en svak periode i den hjemlige serien hvor det tirsdag kveld ble et nytt 0-1-tap. Denne gang mot Nea Salamis, som betyr at Omonia ligger på 7. plass med ni poeng etter sju spilte kamper.

Flere fravær for Conte og Tottenham

På sin pressekonferanse i forkant av kampen mot United onsdag sa Tottenham-manager Antonio Conte at Richarlison definitivt kommer til å miste kampen noe som også ble skrevet om i forrige ukes notiser.

En som kjemper mot klokka for å rekke kampen er Dejan Kulusevski. Svensken har slitt med en skade i hamstring og Spurs-manageren sa følgende om kantspillerens situasjon:

– Jeg vet ikke om han blir klar til kampen mot Manchester United, legene jobber med ham og han gjør fremskritt dag for dag.

– Det er den samme skaden som tidligere, i hamstring. Det medisinske apparatet jobber med å få ham skadefri, men samtidig er dette en situasjon hvor man må være forsiktig og ikke fremskynde prosessen, noe som kan føre til at avbrekket bare blir lengre.

 

Mandag 17. oktober


United-spillerne gir avkall på billetter

Met Police i London har blitt kraftig kritisert for å kutte i billettkvoten til United-supporterne i forbindelse med bortekampen mot Chelsea på Stamford Bridge kommende helg.

United måtte tilbakekalle over 600 billetter blant bortesupporterne til kampen, men nå har spillergruppen bestemt seg for å bidra slik at flest mulig av de trofaste supporterne får sett oppgjøret i London.

Chelsea v Manchester United - Premier League
GIR BILLETTENE VIDERE: Uniteds spillere gir avkall på sine billetter til bortekampen mot Chelsea for at flest mulig United-supportere skal få muligheten til å se kampen.

Ledelsen i spillergruppen, som blant annet består av David de Gea, Harry Maguire, Bruno Fernandes og Tom Heaton har snakket med resten av troppen og blitt enige om at de 20 spillerne som er med i troppen mot Chelsea, gir avkall på sine billetter til oppgjøret.

Vanligvis får hver spiller to billetter til venner og familie, men disse billettene vil nå bli fordelt til vanlige fans i stedet, melder David Ornstein i The Athletic.

 

Powered by Labrador CMS