Toone (1)

Toone og Earps med da England tok viktig seier

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 27. november

Toone og Earps med da England tok viktig seier

Lørdag tok England et langt steg mot gruppeseier i sin VM-kvalifiseringsgruppe, da Østerrike ble slått 1-0 på Stadium of Light. Mary Earps og Ella Toone var begge i lagoppstillingen til Sarina Wiegman, men det var Manchester Citys Ellen White som scoret det avgjørende målet.

Seieren gjør at «the Lionesses» utvider luken ned til resten av gruppa til fem poeng, etter fem av åtte spilte kamper.

Earps spilte samtlige 90 minutter, mens Toone ble tatt av like etter timen.

U18-kamp avlyst

Lørdagens ligacupoppgjør mellom Travis Binnions United-gutter og West Bromwich sitt U18-lag er avlyst, grunnet overvann på treningsfeltet til «the Baggies», der kampen er ment å finne sted.

Kampen har foreløpig ikke fått noen ny dato.

United-keeper går på utlån

Unge Dermot Mee har signert en korttidsavtale med Runcorn Linnets. Det melder klubben selv på sin Twitter-profil.

Sisteskansen går inn i lagets kamptropp allerede lørdag, når Cheshire-klubben møter Market Drayton i den nordvestlige divisjonen i Northern Premier League, altså på nivå åtte i England.

Linnets ligger på tredjeplass før kampen, mens Market Drayton ligger nederst på tabellen.

Mee, som fylte 19 år for én uke siden, har tidligere vært på korttidslån hos Fulhams U18-lag, samt hos Trafford FC. Han har fire kamper for Uniteds U23-lag hittil denne sesongen.

Fredag 26. november


5-0-seier for Ladd og Jones

Hayley Ladd spilte fra start da Wales spilte VM-kvalifiseringskamp fredag kveld, og det endte med en 5-0-seier for waliserne. Ladd ble tatt av etter en førsteomgang hvor Wales ledet 3-0, noe vi går ut fra at handlet om at Wales ville spare henne til den langt viktigere kampen mot Frankrike om noen dager.

Carrie Jones fikk spille de siste 25 minuttene (pluss overtid), mens Chloe Williams var ubenyttet reserve.

Torsdag 25. november


Cantona annonserte seg selv som ny United-trener

Eric Cantona har de siste årene gjort seg bemerket for enkelte verbale sprell og den eksentriske franskmannen har nå erklært seg selv som ny trener for gamleklubben, etter Ole Gunnar Solskjærs avgang.

På samme dag som engelsk presse melder at Ralf Rangnick blir ny United-trener, har Cantona følgende å si på sin Instagram-profil:

– Hallo, mine venner. Jeg ønsker å fortelle dere eksklusivt at jeg er den nye manageren til Manchester United. Navnene til den flotte staben min kommer jeg til å fortelle dere senere, sier den tidligere angriperen.

For ordens skyld har verken United eller noen av troverdighet i fotballpressen nevnt Cantona som en kandidat til å ta over styringen på Old Trafford.

 

Mandag 22. november


Taylor og Atkinson dømmer United

Dommeroppsettet for de neste to Premier League-rundene er her (og her). United møter Chelsea borte i helga, og Arsenal hjemme torsdagen etterpå.

Mot Chelsea er det Anthony Taylor som dømmer, en dommer United har dårlige minner fra ikke så fjern fortid fra, siden han dømte United-Liverpool! Han dømte også Uniteds 4-1-seier mot Newcastle, og Liverpools 1-1-kamp mot Chelsea (da han viste ut Chelseas Reece James).

Taylor har med seg Gary Beswick og Adam Nunn på linjene, mens David Coote er fjerdedommer. Chris Kavanagh er oppgjørets videodommer, og han har med seg Dan Robathan som assistent.

Mot Arsenal er det Martin Atkinson som dømmer. Han har med seg Lee Betts og Richard West på linjene, og Craig Pawson er fjerdedommer. Andre Marriner er videodommer, med Matthew Wilkes som assistent.

Atkinson dømte Uniteds bortekamp mot West Ham, hvor han ga West Ham straffespark like før slutt, mens Ole Gunnar Solskjær mente at Ronaldo burde fått to straffespark.

Han dømte Arsenal forrige gang de spilte ligakamp i Manchester også, da City smadret dem 5-0 i august. Den gang viste han ut Granit Xhaka.

Powered by Labrador CMS