Berbatov

To seksere og to niere – her er Uniteds draktnumre i lørdagens legendekamp

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 20. mai


To seksere, to niere og to med draktnummer 25 – her er Uniteds draktnumre i lørdagens legendekamp

Manchester United har bekreftet draktnumrene i lørdagens legendekamp mot Liverpool, hvor inntektene går til veldedighet.

I en kamp som dette er det selvsagt helt uviktig om flere spillere har samme nummer på drakta, så både Wes Brown og Jaap Stam skal spille med draktnummer 6, både Quinton Fortune og Antonio Valencia skal ha draktnummer 25, mens Dimitar Berbatov og Louis Saha skal begge ha draktnummer ni.

Kampstart er 16.00 skandinavisk tid. Oppgjøret står oppført på MUTVs sendeskjema, og vi går ut fra at den vil være tilgjengelig på kanalen her i Norge også.

Torsdag 19. mai


Crystal Palace-kampen sendes kun på TV 2 Play

Kommende helg avsluttes Premier League, og det er fortsatt lite som er avgjort. Når TV 2 da skulle velge hvilke kamper som skal vises, så ble (kanskje ikke helt unaturlig) kampen om sjetteplassen bortprioritert.

TV 2 viser Manchester City-Aston Villa på TV 2 Sport Premium 1, og Liverpool-Wolves på TV 2 Sport Premium 2, mens de på TV 2 Sport 1 og 2 viser henholdsvis Arsenal-Everton og Norwich-Spurs – altså kampen om fjerdeplassen.

De antatt viktigste kampene i nedrykksstriden (Brentford-Leeds og Burnley-Newcastle) bortprioriteres altså også.

PFA-utmerkelse til Fernandes og Toone

Bruno Fernandes og Ella Toone har vunnet PFA’s Community Champion award, bekrefter klubben, på grunn av spillernes bidrag i Manchester United Foundations aktiviteter i lokalmiljøet i løpet av sesongen.

– Det er ære å bli anerkjent som denne sesongens PFA Community Champion. Manchester United handler ikke bare om fotballen på banen, men også om å gi noe tilbake til våre lokalmiljøer, og å inspirere den neste generasjonen, uttaler Bruno Fernandes.

– Jeg er strålende fornøyd med å motta PFA Community Champion-utmerkelsen denne sesongen. Etter å ha jobbet så tett med Manchester United Foundation, så har jeg sett hvordan det direkte kan forandre livene til unge mennesker til det bedre, sier Toone.

Diego Forlán fyller år

Diego Forlán er en kulthelt i Manchester United, mye på grunn av måten han ved flere anledninger har fått Liverpool-fansen til å gråte, både som United-spiller og som Atlético Madrid-spiller.

Best husket for vår del er selvsagt de to målene på Anfield i desember 2002, da uruguyaneren ble den avgjørende spilleren i 2-1-seieren mot Liverpool.

I dag fyller han fyller 43 år – gratulerer med dagen, Diego!

Alt i alt ble ikke Forlán en stor suksess i United, med 17 mål på 98 kamper, men de to målene på Anfield, og noen andre viktige bidrag i tittelsesongen 2002/03, gjør at han uansett er husket med glede av United-supporterne.

Lørdag spiller gamle United-legender en veldedighetskamp mot gamle Liverpool-helter på Anfield. Diego Forlán er en del av Uniteds lag der, og har altså nye muligheter til å score mot Liverpool.

Onsdag 18. mai


Fem spillere i Englands EM-preliminærtropp

Landslagssjef Sarina Wiegman har tatt ut 28 spillere i den preliminære troppen til sommerens EM på hjemmebane.

Fem United-spillere var med: Mary Earps, Katie Zelem, Lucy Staniforth, Ella Toone og Alessia Russo.

Av de er det nok Zelem og kanskje spesielt Staniforth som er mest usikre, mens Earps, Toone og Russo bør ha gode sjanser til å bli med.

Det skal kuttes bort fem spillere før den endelige troppen bekreftes, trolig rundt midten av juni (mesterskapet starter i starten av juli).

England er i gruppe med Østerrike, Norge og Nord-Irland.

Elanga og Lindelöf til Ullevaal

I dag presenterte Janne Andersson den neste svenske landslagstroppen. Som ventet er både Anthony Elanga og Victor Lindelöf inkludert. Zlatan Ibrahimovic er ikke med grunnet skade.

12. juni møtes Sverige og Norge på Ullevaal stadion.

Tirsdag 17. mai


Kobbie Mainoo skrev sin første proffkontrakt

Forrige uke bidro Kobbie Mainoo til at United vant FA Youth Cup.

Denne uka skrev han under på sin første proffkontrakt med United. Det offentliggjorde han på sin Instagram-side mandag kveld.

– Glad for å skrive under på min første proffkontrakt med United. En flott måte å avslutte en suksessrik sesong.

Mandag 16. mai


Dylan Levitt ble fansens sesongens spiller i Dundee United

Det er nok ikke så mange som lenger tror at Dylan Levitt kommer til å bli en førstelagsspiller for United, men denne sesongen har han hatt en strålende sesong i skotsk toppserie.

Dundee United ble nummer fire, noe som gir europacupspill for første gang på 10 år neste sesong og Levitt spilte 25 kamper. Det gjorde ha så godt at han ble kåret til sesongens beste spiller av supporterne.

Klubben la i den forbindelse søndag ut en video med ham, blant annet av noen av sesongens scoringer.

Powered by Labrador CMS