tuchel22343

Stjernesmell for Chelsea og United er ikke lenger på sisteplass

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 21. august


Stjernesmell for Chelsea

Chelsea tapte 3-0 borte mot Leeds i Premier League søndag. I tillegg fikk de stopper Kalidou Koulibaly utvist like før slutt.

Samtidig viste Brighton at borteseieren mot United ikke var tilfeldig. Søndag slo de West Ham med 2-0 på bortebane.

Søndagens siste kamp endte 3-3 mellom Newcastle og Manchester City.

West Hams tap betyr at United går fra 20. til 19. plass på tabellen.

Ny unggutt røk korsbåndet

U18-spiller Ruben Curley har offentliggjort på Instagram at korsbåndet hans er røket.

Dette skjer altså dagen etter at Ethan Ennis offentliggjorde det samme.

Anker voldtektssaken med Ronaldo

Lørdag 11. juni avviste en amerikansk dommer en kvinnes forsøk på å gjenoppta en tidligere voldtektssak mot Cristiano Ronaldo. Kvinnen krevde 54 millioner i erstatning.

Dommeren var imidlertid helt klar på at det ikke skulle skje, og sånn sett lå den 13 år gamle saken ganske så død.

LES OGSÅ: Avviste voldtektssaken: – Dette har skadet Ronaldo

Nå viser det seg imidlertid at kvinnen anker avgjørelsen. Det melder flere aviser. Det neste som da skjer er at det blir en én times digital høring førstkommende tirsdag.

LES OGSÅ: Ansvarlig redaktør med en kommentar om saken like etter at Ronaldo returnerte

Lørdag 20. august


Stortalent langtidsskadd

Ethan Ennis ble hentet fra Liverpool og hadde en sterk avslutning på forrige sesong. Nå røper 17-åringen på sin Instagram-konto at han har røket korsbåndet og blir ute i lang tid.

U18-laget sesongåpnet med 3-0-seier mot Nottingham Forest lørdag.

Kane senket ulvene

Antonio Conte og Tottenham vant hjemme igjen – men denne gangen måtte de slite mer for seieren.

Mer enn timen var spilt før Spurs fikk hull på byllen, da Harry Kane kom seg fri og fikk headet i mål, og flere mål ble det ikke på Tottenham Hotspur Stadium.

Dermed står Tottenham med sju poeng etter tre kamper, og sju poeng vil dermed være avstanden mellom lagene hvis United taper mot Liverpool på mandag.

Fredag 19. august


Turner tilbake i full trening neste uke

Millie Turner har hatt et tøft 2022 helsemessig. Hun var en viktig del av United-forsvaret frem til hun i januar plutselig måtte si stopp på grunn av problemer med pulsåren i halsen, noe som gjorde at hun måtte stoppe all fysisk aktivitet umiddelbart.

Nå er rehabiliteringen hennes fullført, og neste uke returnerer hun til full trening, melder klubben.

Onsdag 17. august


Mer info om Jimmy Murphy-statuen

I mai kom nyheten om at Jimmy Murphy får en egen statue utenfor Old Trafford.

– Jeg er stolt og glad over at han får anerkjennelse for den jobben han gjorde for Manchester United. Jeg er også stolt av hva de har gjort på Carrington, oppkalt akademisenteret etter han. Mange av hans sitater står på veggene der, og det er veldig rørende må jeg innrømme, sa sønnen Jimmy Murphy junior til united.no i den forbindelse. 

Onsdag kom United med mer informasjon om den kommende statuen, og dette er det viktigste:

  • Den skal lages av den prisvinnende skulptøren Alan Herriot, som er United-fan, og som nylig laget en Denis Law-statue i Aberdeen.
  • Planen er at statuen skal være ferdig mot slutten av 2022/23-sesongen. Nøyaktig dato for når den blir presentert er foreløpig uvisst.
  • Statuen kommer til å være utenfor Stretford End, og kommer til å se ut mot et område hvor Murphy pleide å trene Busby Babes på en dårlig treningsbane.

Ronaldo fikk advarsel fra politiet

Mange av dere husker kanskje at en misfornøyd Cristiano Ronaldo slo telefonen ut av hånden på en 14 år gammel autistisk fotballsupporter på Goodison Park i april. Ronaldo beklaget senere oppførselen sin

Hendelsen ble etterforsket av politiet, og i dag kom bekreftelsen om at Ronaldo har fått en betinget advarsel fra politiet etter hendelsen.

Tirsdag 16. august


Mee sendt ut på lån

Dermot Mee har blitt sendt ut på lån til National League-klubben Altrincham for å løse klubbens keeperkrise.

Han skal være der frem til januar, og 19-åringen kan som en del av låneavtalen regelmessig trene med United, pluss at han også kan spille for Uniteds U21-lag i både Premier League 2 og EFL Trophy.

På denne måten har klubben trolig sikret seg en løsning som sikrer at han ikke blir sittende på benken når keeperkrisen er over i Alty hvis Mee ikke beholder plassen på laget.

Han er tilgjengelig for spill i kveld, og kan dermed få debuten sin borte mot Maidenhead.

Forrige sesong var Mee for øvrig innom non-league-klubbene Runcorn Linnets og Witton Albion på lån.

Oliver dømmer United-Liverpool

Dommeroppsettet for den kommende serierunden er her, og det er Michael Oliver som har fått æren av å dømme kampen mellom United og Liverpool.

Han har med seg Stuart Burt og Simon Bennett på linjene, og David Coote som fjerdedommer. Darren England er videodommer, med Timothy Wood som assistent.

Forrige sesong dømte Oliver United tre ganger: 1-1-kampen hjemme mot Everton i oktober, 1-0-seieren mot Aston Villa i FA-cupen i januar, og 1-4-hjemmetapet mot Manchester City i mars.

Oliver har dømt United-Liverpool tre ganger tidligere på seniornivå, alle gangene på Old Trafford. De to siste gangene har det blitt uavgjort 0-0 (februar 2019) og 1-1 (januar 2017), mens den første gangen han dømte rivaloppgjøret var i september 2015, da Anthony Martial slo til med scoring i debuten for klubben. Daley Blind og Ander Herrera scoret de to andre målene for United i 3-1-seieren i den kampen.

Powered by Labrador CMS