Garnacho

Skal bli pappa

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 30. april


Garnacho og kjæresten venter barn

Alejandro Garnacho forlenget nylig kontrakten med Manchester United, og et par timer etter søndagens kamp mot Aston Villa deler argentineren en ny gladnyhet.

Sammen med sin kjæreste Eva Garcia venter de nemlig sitt første barn sammen, en gutt, som vil få navnet Enzo.

Vi gratulerer til dere begge!

Lørdag 29. april


McKenna ledet Ipswich til opprykk

Lørdag ledet tidligere United-trener Kieran McKenna sitt Ipswich til opprykk til Championship, da laget vant hele 6-0 over Exeter i nest siste serierunde.

Seieren sørger for at Ipswich har fire poeng ned til tabelltreer Sheffield Wednesday, og med kun én kamp igjen av sesongen er det altså ikke mulig å innhente det forspranget.

Sammen med Ipswich er også Plymouth klare for spill i Championship neste sesong. De ligger ett poeng foran McKenna & co.

De to beste lagene fra League One rykker direkte opp, mens 3.- 6.-plass må ut i playoff.

Torsdag 27. april


Amad vant kåring

Amad Diallo ble ikke kåret til sesongens beste unge spiller i Championship, en pris han var nominert til, men et plaster på såret er at han i det minste ble kåret til det i Sunderland.

Sunderland har et ungt mannskap, så han var ikke helt uten konkurranse der heller, men det var ikke overraskende at ivorianeren endte opp med å vinne.

For øyeblikket ligger Sunderland på den viktige sjetteplassen, og kan med en god sesongavslutning altså ende opp i playoff om opprykk til Premier League.

Onsdag 26. april


Middleton-Patel til Blackburn

Målvakten Safia Middleton-Patel går på et såkalt nødlån til Blackburn Rovers (som spiller på nivå to) resten av sesongen.

18-åringen ble sittende på benken onsdag kveld da Blackburn vant mot Lewes, så den eneste kampen hun eventuelt kommer til å spille i er søndagens kamp borte mot Sunderland.

Bekreftet avspark for cupfinalen

FA bekrefter at avspark i FA-cupfinalen mellom United og City blir klokken 15.00 engelsk tid, altså klokken 16.00 i Skandinavia.

Kampen spilles lørdag 3. juni.

Tirsdag 25. april


Varane fyller år

Midtstopper Raphaël Varane fyller i dag, 25. april, 30 år.

Gratulerer med dagen, Raphaël!

Franskmannen er for øyeblikket ute med skade, men forhåpentligvis er han tilbake om ikke så lenge.

Erik ten Hag har i alle fall uttalt at han håper å ha midtstopperen tilbake til i alle fall FA-cupfinalen mot Manchester City.

Mandag 24. april


Tottenham-manageren sparket

Tottenham har sparket Cristian Stellini etter helgens pinlige 1-6 tap på hjemmebane mot Newcastle. Stellini ble ansatt i mars, etter at Antonio Conte fikk sparken.

United møter Tottenham allerede på torsdag, og da er det tidligere spiller Ryan Mason som leder laget. 31-åringen tar over som manager midlertidig.

— Søndagens prestasjon mot Newcastle var helt uakseptabel. Det var fryktelig å se, skriver Tottenham på sine nettsider. 

— Cristian forlater sin nåværende rolle sammen med trenerteamet.

— Ryan Mason vil ta over hovedtreneroppgavene med umiddelbar virkning. Ryan kjenner klubben og spillerne godt.        
    
Powered by Labrador CMS