frankrothwell130822
Skjermbilde fra: https://twitter.com/btsportfootball/

Selv Oldham-eieren lo rått av Uniteds førsteomgang

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 14. august


2-2 i toppkamp

Chelsea ledet to ganger, og så ut til å vinne, men det endte til slutt 2-2 mellom Chelsea og Tottenham på Stamford Bridge etter en overtidsutligning av Harry Kane.

Før det hadde Kalidou Koulibaly og Reece James scoret for Chelsea, mens den første Spurs-utligningen ble scoret av Pierre-Emile Højbjerg.

Kampen blir kanskje best husket for Thomas Tuchel/Antonio Conte-konfliktene både underveis og etter kampen.

Alle resultater denne runden:

 • Aston Villa 2-1 Everton
 • Arsenal 4-2 Leicester City
 • Brighton 0-0 Newcastle
 • Manchester City 4-0 Bournemouth
 • Southampton 2-2 Leeds
 • Wolverhampton 0-0 Fulham
 • Brentford 4-0 Manchester United
 • Nottingham Forest 1-0 West Ham
 • Chelsea 2-2 Tottenham

Mandag avsluttes runden med Liverpools hjemmekamp mot Crystal Palace.

Oldham-eieren lo rått av United-førsteomgangen

Det er ikke så ofte innenfor fotballen at en ser eiere som ser ler åpenlyst av andre lag, men Oldhams nye eier Frank Rothwell virker vel ikke å være helt som andre klubbeiere.

Uniteds semifinalemotstander fra FA-cupen i 1990 og 1994 (United vant både semifinalen og finalen begge årene, for øvrig) har havnet i non-league etter nedrykket i vår, men optimismen er tilbake etter et eierskifte i klubben. Optimisme og eierskifte må en se langt etter i United, og da Oldham spilte samtidig som United lørdag kveld, ble Rothwell intervjuet av BT Sport i pausen.

– Er du klar over hva som skjer med United?! spurte han plutselig, tilsynelatende med store vanskeligheter for å unngå å bryte ut i latter – før han gjorde nettopp det.

Se klippet etter halvannet minutt av videoen under. Det er i det minste en litt morsom video, selv om det hadde vært mye morsommere om det var noen andre det gikk ut over:

Oldham vant 2-1 mot Dorking Wanderers.

Lørdag 13. august


Arsenal vant igjen

Mikel Artetas Arsenal er ventet å bli en av Uniteds konkurrenter om en topp fire-plassering, og lørdag vant de 4-2 hjemme mot Leicester, og står med det med seks poeng etter to kamper av sesongen.

Gabriel Jesus scoret to, mens Granit Xhaka og Gabriel Martinelli scoret hvert sitt mål. William Saliba (selvmål) og James Maddison scoret Leicesters mål.

Tittelforsvarer Manchester City vant 4-0 mot Bournemouth på hjemmebane.

Andre resultater denne runden:

 • Aston Villa 2-1 Everton
 • Brighton 0-0 Newcastle
 • Southampton 2-2 Leeds
 • Wolverhampton 0-0 Fulham

Onsdag 10. august


Harry Maguire hyllet de engelske United-spillerne etter at de vant Europa Mesterskapet denne sommeren. Maguire har selv blitt observert på tribunen i flere kamper og legger ikke skjul på at kvinnene hadde mye press på seg. England arrangerte turneringen og herrelandslaget deres tapte finalen på straffespark-konkurranse i fjorårets utsatte Europa Mesterskap.

— Det var fantastisk. De hadde mye press på seg til å komme langt i turneringen, men de endte opp med å vinne, så jeg er veldig stolt av dem og glad på deres vegne, sa han i et intervju med Manchester United.

B570EA91-618E-47FE-BAEB-E081459FCD77

Tirsdag 9. august


Trekning i kvinnenes ligacup

Manchester United Women var et av lagene som lå i bollen da gruppespillet for kvinnenes ligacup ble trukket tirsdag. United var et av ni lag i den nordlige trekningen og havnet i gruppe A bestående av fem lag.

Gruppe A: Manchester United, Everton, Sheffield United, Aston Villa, Durham.

United møter med det to lag fra WSL og to lag fra Championship i gruppespillet og bør ha gode muligheter til å ta seg videre.

Lag som Arsenal, Chelsea og Manchester City kommer inn i turneringen på et senere tidspunkt grunnet spill i Champions League.

Turneringen sparkes i gang i starten av november og United vil spille sin første kamp i turneringen enten 1. eller 2. oktober og avsluttes 17. og 18. desember.

Ny klubb for Romero

Sergio Romero spilte for Venezia forrige sesong, og klarte ikke å hjelpe klubben til å holde over vannet – det endte med nedrykk.

Romero har forlatt klubben, og har nå signert for Boca Juniors i hjemlandet.

Det ble tidligere i sommer sagt at 35-åringen var åpen for en retur til United, men slik ble det altså ikke.

Etter at Romero forlot argentinsk fotball (Og Racing Club) i 2007, så har han vært i AZ, Sampdoria, Monaco (på lån), Manchester United og nå sist altså Venezia.

Lykke til, Sergio!

Mandag 8. august


United vant 5-1 mot Halifax Town bak lukkede dører

Et United-lag skal mandag ha vunnet 5-1 mot National League-laget Halifax Town i en treningskamp bak lukkede dører på Carrington. Det meldes av både Daily Mail og Halifax Courier.

Det er ganske normalt med treningskamper av denne typen tidlig i sesongen på grunn av behovet for å gi kamptrening til flere spillere.

Først ble Cristiano Ronaldo nevnt av flere som en spiller som startet kampen, men senere har dette blitt tilbakevist fra flere av dem som først skrev at han spilte. Andrew Kilduff (kjent fra Stretford End Flags, bl.a.) har postet elleveren som skal ha startet oppgjøret, og skriver at målene ble scoret av James Garner, Eric Bailly, Amad Diallo (x2) og Raphaël Varane.

 

Attwell dømmer Brentford-kampen

Stuart Attwell dømmer Manchester Uniteds bortekamp mot Brentford på lørdag, bekrefter Premier League.

Han får med seg Marc Perry og Eddie Smart på linjene, mens Anthony Taylor er fjerdedommer. Paul Tierney, som dømte Brighton-kampen, skal være oppgjørets videodommer, med Gary Beswick som assistent.

Attwell dømte United ved to anledninger forrige sesong: 3-0-seieren borte mot Tottenham, og 1-1-kampen hjemme mot Southampton.

Kvinnelaget ligaåpner på Tottenham Hotspur Stadium

Tottenham gjentok mandag at ligaåpningen for kvinnelaget deres, mot Uniteds kvinnelag, skal spilles på Tottenham Hotspur Stadium, lørdag 10. september klokka 13.30 skandinavisk tid.

Det betyr at det er en mulighet for over 60 000 tilskuere på kampen, og selvsagt også en del United-supportere.

Kvinnelaget spiller forøvrig sin første treningskamp for sommeren kommende onsdag.

Giggs-rettssaken startet mandag

United-legende Ryan Giggs møtte mandag i retten for å forsvare seg mot beskyldningene fra ex-kjæresten sin og søsteren hennes.

ryangg

Giggs er anklaget for å ha skadet henne, samt ha hatt en kontrollerende atferd mot henne, preget av tvang.

Han er også anklaget for overfall mot ex-kjærestens søster.

Nå 48 år gamle Giggs har hele tiden benektet anklagene, og ventet på å kunne renvaske seg selv. Underveis har han dermed mistet jobben som walisisk landslagstrener, siden saken er blitt utsatt om og om igjen.

Under rettens første dag ble det fra aktoratets side lagt frem en rekke tekstmeldinger fra Giggs, i tillegg til at det ble fortalt at Giggs skal ha skallet ned den daværende kjæresten under en krangel om utroskap, mens kjærestens søster skal ha fått en albue i ansiktet da hun prøvde å stoppe slåsskampen.

Giggs’ forsvarer sa Giggs at fullt og helt aksepterer at hans oppførsel ikke var perfekt moralsk sett, og at han kunne håndtert krangler bedre. Derimot ble det fra forsvarets side hevdet at påstanden om kontrollerende oppførsel og om vold mot ekskjæresten og søsteren var overdrevet og løgnaktig, og omtalte det som et dysfunksjonelt forhold.

Det er ventet at rettssaken kommer til å vare i rundt to uker.

Powered by Labrador CMS