Tottenham Hotspur v Olympique Marseille: Group D - UEFA Champions League

Se Baillys ville rett i dusjen-takling her

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 7. januar


Bailly sendt rett i dusjen

Marseille-utlånte Eric Bailly ble sendt rett i dusjen med rødt kort etter bare 15 miniutter av lørdagens cupkamp mot Hyeres.

Den utlånte United-spilleren satset som alltid alt i en duell, men sparket ned motspilleren med knottene først i brystet i en helt vill takling. Dermed hadde ikke dommeren noe valg, og han nølte ikke med å dra opp det røde kortet.

Marseille vant likevel 2-0, blant annet etter ett mål av tidligere United-spiller Alexis Sanchez.

Etterforsker homofobiske utrop under Everton-kampen

The Athletic skriver at fotballforbundet vil etterforske etter at det igjen ble hørt homofobiske utrop under Uniteds kamp mot Everton.

Denne type rop har flere ganger tidligere i sesongen også vært hørt, blant annet på United- og andre lags kamper.

United og Everton vil selvsagt samarbeide med fotballforbundet om dette, da målet åpenbart er å få bort alt sånt fra tribunene.

 

Fredag 6. januar


Beckhams sønn klar for Premier League-klubb

Romeo Beckham, United-legenden David Beckhams sønn, er nå klar for en Premier League-klubb. 20-åringen er nemlig leid ut fra Inter Miami til Brentford ut sesongen.

Så skal det sies at det vel er tvilsomt om det blir mye Premier League-spill for ham, all den tid han kun har andrelagsfotball fra Inter Miami i beina fra tidligere. Brentford understreker også i pressemeldingen at det er snakk om B-laget.

Torsdag 5. januar


Daley Blind til Bayern

Torsdag kveld kom bekreftelsen om at Daley Blind er klar for Bayern München.

Han har signert på en avtale til slutten av sesongen.

Blind forlot Ajax like før nyttår, men var altså ikke klubbløs lenge.

32-åringen spilte 141 kamper for Manchester United, og scoret seks mål, hvor målet mot Liverpool selvsagt huskes best.

De Gea nominert til Premier League-pris

David de Gea er nominert i kategorien Premier Leagues beste redning for desember. November og desember prisen er slått sammen på grunn av verdensmesterskapet, og det er en redning fra 13. november De Gea kan vinne med.

Liverpools Alisson Becker, West Hams Łukasz Fabiański, Southamptons Gavin Bazunu, Bournemouths Mark Travers og Jose Sa fra Wolverhampton er de andre nominerte i kategorien.

United-duo nominert til månedens spiller

Marcus Rashford og Casemiro har vært i fyr og flamme de siste kampene, og nå har den solide innsatsen deres også blitt lagt merke til langt utenfor Old Trafford. Duoen er nemlig nominert til månedens spiller i desember.

Der skal United-spillerne kjempe mot blant andre to nordmenn.

Bukayo Saka og Martin Ødegaard fra Arsenal er også nominert og det samme er Manchester Citys Erling Braut Haaland.

Newcastles Kieran Trippier, Fulhams Joao Palhinha og Ben Mee fra Brentford er de øvrige spillerne som er nominerte. 

Onsdag 4. januar


Seier for Henderson & co

Nottingham Forest klatret opp over nedrykksstreken etter å ha vunnet 1-0 borte mot bunnplasserte Southampton.

Dean Henderson stod som vanlig i mål for Forest, og han hadde egentlig en ganske rolig dag på jobb, selv i periodene hvor Southampton hadde initiativet. Han løste det helt OK når han måtte i aksjon, bortsett fra en litt pussig involvering med ballen i beina, og er nok godt fornøyd med å ha holdt nullen.

Se høydepunkter her (og alle Premier League-høydepunkter fra runden her):

Darren Ferguson til Peterborough – igjen!

Peterborough United har for andre gang sparket Grant McCann, og bekreftet i samme slengen at de har ansatt ex-red Darren Ferguson som manager ut sesongen.

Dette er den fjerde (!) gangen Peterborough har ansatt Darren Ferguson som manager. Han har rykket opp fire ganger med klubben tidligere. Det blir ikke enkelt å gjøre det igjen, for Peterborough har fem poeng opp til playoff, og har også spilt én mer kamp.

Ferguson fikk totalt 30 kamper for Manchester United under sin fars ledelse.

Mandag 2. januar


Liverpool tapte mot Brentford

Mandag kveld tok Brentford imot Liverpool på Gtech Community Stadium. Kampen endte 3-1 til hjemmelaget, som betyr at Liverpool tapte viktige poeng i kampen om Champions League-spill. Liverpool blir værende på sjetteplass, to poeng bak Tottenham.

Brentford klatret tre plasser opp og legger seg under Liverpool. Brentford har to poeng mindre enn Liverpool og en kamp mer spilt.

Se målene her:

Powered by Labrador CMS