– Robson slapp med skrekken – påkjørt bakfra

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 9. april


– Robson i bilkrasj

Bryan Robson skal ha blitt påkjørt bakfra i sin Mercedes da han var på vei til lørdagens kamp mellom United og Everton. Det skriver The Sun. Ifølge avisa skal det heldigvis ha gått bra med United-legenden, men bilen ble påført skader bak. Politiet måtte også hjelpe til, da det ene feltet av veien måtte stenges mens rester fra bilene ble fjernet fra veien på Princes Parkway. Robson rakk imidlertid kampen som United vant 2-0.

Fredag 7. april


Diallo-dobbel i Championship-drama

Fredag kveld møtte Sunderland Hull i Championship. Kampen inneholdt hele åtte mål, to av dem signert Amad Diallo. Den utlånte 20-åringen scoret det andre målet på straffe. Kampen endte 4-4, etter at Hull scoret på straffe åtte minutter på overtid.

Se Diallos første mål under:

Nytt supermål fra Uniteds stortalent

15 år gamle Shea Lacey er kanskje den mest spennende av alle unge talenter i United for tiden, og nå har han også levert et smykke av en scoring for England U16 mot Belgia.

England vant 3-0, og har vunnet alle sine gruppekamper i Montaigu-turneringen i Frankrike. De møter Romania i siste gruppekamp lørdag, men er allerede klare for semifinalen av turneringen

Solskjær aktuell som Brugge-manager

Ole Gunnar Solskjær skal være aktuell for en ny trenerjobb. Det rapporteres det fra Belgia. Det er storklubben Club Brugge som er på trenerjakt, etter at de mislyktes med ansettelsen av Scott Parker tidligere i sesongen. Brugge ligger på 5. plass i Belgia, men spilte denne sesongen i Champions League. Norske Ronny Deila skal være en annen kandidat.

Torsdag 6. april


United bøtelagt

Manchester United har fått en bot på 65 000 pund etter å ha omringet dommeren under FA-cupkampen mot Fulham søndag 19. mars.

Det ble klart for noen dager siden at Fulham-manager Marco Silva fikk en bot på 20 000 pund for sin oppførsel under kampen, og en tokampers utestengelse fra sidelinjen, mens Aleksandar Mitrovic totalt endte opp med åtte kampers utestengelse, og en bot på 75 000 pund. Fulham som klubb fikk også en bot på 40 000 pund.

Lampard tilbake i Chelsea

Chelsea sparket nylig Graham Potter som manager, og nå er det klart at Frank Lampard skal lede London-klubben ut sesongen.

For øyeblikket ligger Chelsea på 11. plass i Premier League, og er med det aller verst av alle lagene som ikke kjemper febrilsk for å unngå nedrykk.

United skal spille hjemme mot Chelsea i mai i en utsatt kamp, men datoen er foreløpig ikke klar.

Lampard fikk sparken fra Chelsea i januar 2021. Januar 2022 fikk han Everton-jobben, før han i januar 2023 fikk sparken fra et Everton-lag i nedrykksstriden.

 

Tirsdag 4. april


Brighton og Aston Villa kuttet forspranget til United – uavgjort mellom Chelsea og Liverpool

Flere av lagene bak Manchester United på tabellen var tirsdag i aksjon. Brighton fortsatte sin gode form og slo Bournemouth 2-0 på bortebane og kuttet forspranget til United på 5. plass til fire poeng.

Se høydepunktene her:

Også Aston Villa er i god form under manager Unai Emery og slo managerløse Leicester 2-1 på King Power Stadium.

Se høydepunktene her:

Tirsdagens storoppgjør mellom Chelsea og Liverpool endte med poengdeling 0-0.

Se høydepunktene her:

I den siste kampen tirsdag kveld gikk Leeds seirende ut med 2-1 hjemme mot Nottingham Forest.

Se høydepunktene fra kampen her:

 

Kvinnenes kamp mot Arsenal flyttet

Manchester Uniteds kvinnelag kjemper helt i toppen av WSL og har fortsatt et hjemmemøte med Arsenal igjen denne sesongen. Kampen som opprinnelig var satt opp 22. april er nå flyttet tilbake og skal spilles 19. april med avspark klokken 20.15 norsk tid.

Dette fordi Arsenal er videre til kvartfinale i kvinnens Champions League hvor de møter Bayern München.

Bortemøtet på Emirates Stadium i november endte med United-seier 3-2 etter en sen snuoperasjon og scoringer av Millie Turner og Alessia Russo.

Lang karantene for Mitrović

Aleksandar Mitrović er ilagt en karantene på hele åtte kamper etter at han dyttet borti dommer Chris Kavanagh i Fa-cupoppgjøret mellom Manchester United og Fulham 19. mars. 

Spissen har allerede sonet den første av sine åtte kamper og vil med det miste de neste syv kampene for Fulham i Premier League.

Serberen er med det kun tilgjengelig i de siste tre serierundene av denne sesongen og klar til kampen mot United på Old Trafford siste serierunde.

Manager Marco Silva, som også ble utvist i den samme kampen har fått en utestengelse på to kamper.

Mandag 3. april


Kun uavgjort for Tottenham etter sen utlikning

Tottenham ville med seier mot Everton mandag kveld klatre forbi United og samtidig skaffe seg en luke på to poeng før United møter Brentford onsdag.

United-linkede Harry Kane ga Tottenham ledelsen på straffe midt i andre omgang og Tottenham virket å ha kontroll, men i det klokka nærmet seg 90 spilte minutter banket Ex-Red Michael Keane til med et langskudd fra 25 meter, et skudd som fikk fart som en prosjektil og suste i nettet bak Hugo Lloris.

Tottenham klatrer likevel forbi, men ligger bare foran United på målforskjell.

Også verdt å nevne at Everton-spiller Abdoulaye Doucouré pådro seg direkte rødt kort etter å ha vært oppe i ansiktet til Harry Kane, noe som etter all sannsynlighet fører til at malieren er suspendert i kampen mot United førstkommende lørdag.

Se høydepunktene fra kampen her:

 

Powered by Labrador CMS