GettyImages-1433651648

Richarlison ute mot United

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 16. oktober


Richarlison forlot Tottenham Hotspur Stadium på krykker og rekker dermed ikke onsdagens oppgjør mot United. Brasilianeren måtte av banen bare få minutter etter pause med det som så ut som en skade i leggen. Driblevingen uttalte etter kampen at fokuset nå er å rekke VM som starter 20 november.

Richarlison har vært på banen i ni av ti kamper for Tottenham denne sesongen.

Lørdag 15. oktober


Nytt tap for Henderson og Nottingham Forest

Dean Henderson som er på utlån fra United til Nottingham Forest tapte lørdag ettermiddag nok en kamp. Denne gangen var det Wolverhampton som ble for sterke for de nyopprykkede. Ulvene scoret kampens eneste mål på straffespark etter 56 minutter. Henderson gikk riktig vei, men klarte ikke å holde unna skuddet fra Ruben Neves. Dermed endte det 1-0 til Wolves.

Forest står nå med bare én seier på de første ti kampene i Premier League.

Lørdagens Premier League-resultater: 

  • Leicester 0-0 Crystal Palace
  • Fulham 2-2 Bournemouth
  • Wolverhampton 1-0 Nottingham Forest
  • Tottenham 2-0 Everton

Fredag 14. oktober


United beholdt femteplassen etter Brighton-tap

Fredag kveld vant Brentford 2-0 hjemme mot Brighton på Brentford etter to scoringer av Ivan Toney, der det siste kom på et straffespark.

Med seier ville Brighton gått forbi både Newcastle, Manchester United og Chelsea, og vært oppe på en fjerdeplass før resten av helgas kamper.

Med dette resultatet beholdt heller United femteplassen, med mulighet til å komme seg opp på fjerdeplass i løpet av helga (men også med mulighet til å falle ned på sjetteplass).

Torsdag 13. oktober


Oyedele trener med Doncaster Rovers

Maximillian Oyedele har fått tillatelse til å gjennomføre trening med League Two-klubben Doncaster Rovers. Det er likevel ingen ting som tyder på at 17-åringen er på vei bort fra klubben.

Manchester Evening News skriver at dette er en del av Uniteds «Pro Experience Programme», som gir unggutta muligheten til å trene med førstelaget et annet sted enn hos United. 

Unggutten var også blant spillerne som onsdag ble avbildet i forkant av Uniteds kamp hjemme mot Omonia torsdag.

Onsdag 12. oktober


United har betalt mest til sparkede managere

Manchester United har brukt ca 60 millioner pund i kompensasjon til sparkede managere og deres trenerteam siden Sir Alex Ferguson trakk seg tilbake i 2013, skriver The Athletic.

Ingen av toppklubbene i Premier League har betalt like mye i kompensasjon som United.

Siden Moyes måtte gå våren 2014 og frem til Ralf Rangnick forlot Old Trafford uten den forespeilte konsulentrollen i vår, har også Louis van Gaal, Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær og deres respektive trenerteam mottatt kompensasjon fra United.

Chelsea følger på plassen bak med 38,8 millioner pund, en den summen inkluderer ikke sparkingen av Thomas Tuchel og det er også noe usikkert nøyaktig hvor mye London-klubben betalte i kompensasjon til Frank Lampard.

Powered by Labrador CMS