victorintervju150222c

Pris til Lindelöf

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 25. desember


Pris til Lindelöf

Victor Lindelöf ble søndag kåret til den beste svenske forsvarsspilleren, og det visstnok for fjerde gang på rad. Vi gratulerer!

Fredag 23. desember


Nytt styremedlem i United

Siden Ed Woodward trakk seg fra Manchester Uniteds styre har det vært én ledig styreplass, men nå har sjefen for Uniteds juridiske avdeling Patrick Stewart fått den ledige styreplassen.

Stewart har jobbet i United siden 2006 og har ledet Uniteds stab med jurister. 

Stewart har også jobbet for Court of Arbitration for Sport siden 2018 etter å ha blitt nominert til jobben av European Club Association (ECA). Før han ble ansatt i United jobbet Stewart blant annet for TEAM Marketing AG, et sveitsisk markedsbyrå som hadde ansvaret for å selge de kommersielle rettighetene til Champions League.

Torsdag 22. desember


United spredde juleglede på lokale barnesykehus

Tradisjonen tro har United-spillerne spredd juleglede på lokale sykehus før jul, om enn ikke helt som normalt for herrelaget denne gangen, siden de ikke hadde muligheten til å komme på besøk.

De sendte en videohilsen, og var med på å pakke inn gaver.

– Å støtte de som er i vårt lokalsamfunn er en av de viktigste tingene vi gjør som spillere og ansatte i Manchester United, spesielt rundt juletider. For oss er det veldig viktig å sende lykkeønskninger og gaver til lokale sykehus, og å få folk til å smile, uttaler Harry Maguire. 

Sykehusene det gjaldt er Royal Manchester Children’s Hospital, Francis House Children’s Hospice og The Christie.

I motsetning til herrelaget så kunne United-kvinnene besøke sykehusene, og hovedtrener Marc Skinner, kaptein Katie Zelem og en rekke av spillerne var med for å signere autografer, stille opp på bilder og levere gaver.

Fjerderundekampen mot Stoke bekreftet

Manchester Uniteds U18-lag er regjerende mestre i FA Youth Cup. Etter å ha slått Crystal Palace overbevisende 3-1 på Selhurst Park i den tredje runden ble det senere klart at Stoke bli motstander i den fjerde runden.

Kampen har nå blitt berammet og vil bli spilt på Stoke sin hjemmebane onsdag 11. januar klokken 20.00.

Tirsdag 20. desember


Wellens har returnert fra Oldham

Charlie Wellens er tilbake i United etter låneoppholdet i Oldham Athletic, skriver Manchester Evening News.

Wellens kom inn som innbytter for Uniteds U21-lag mot PSV i går, men ved non-league-låneopphold er dette uansett mulig. Likevel virker det nå som om Wellens’ tid i Oldham er over.

Han fikk spilletid under John Sheridan i starten av sesongen, men Sheridan og Oldham skilte lag, og nyesjefen David Unsworth har ikke virket interessert i å bruke Wellens.

Wellens fikk fire kamper fra start for Oldham, og hadde to innhopp, og scoret ett mål.

Lånekontrakten varte opprinnelig til 8. januar, og det gjenstår å se om han nå vil bli sendt ut på et nytt lån i januar.

Facundo Pellistri fyller år

Facundo Pellistri fyller i dag 21 år. Uruguayaneren er tilbake i Manchester etter å ha fått godt med spilletid for Uruguay i VM i Qatar, hvor laget røk ut i gruppespillet.

Fortsatt har Pellistri til gode å få spilletid for United i en tellende kamp etter overgangen fra Peñarol i 2020, men kanskje kommer gjennombruddet i så måte mot Burnley i ligacupen onsdag?

Uansett så ønsker vi Pellistri en strålende dag og united.no gratulerer kantspilleren med dagen!

Powered by Labrador CMS