Nøler med å svare United, men denne damen vil få De Geas ja

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 24. juni


Her er en kontrakt De Gea definitivt vil akseptere

Manchester United og David de Gea har foreløpig ikke kommet til enighet om en ny kontrakt og det er bare en knapp uke til spanjolens kontrakt med United går ut.

Mens Uniteds sspanske sisteskanse nøler med å akseptere betingelsene i en ny kontrakt fra klubben, er det en som ikke trenger å være nervøs for at De Gea skal si ja. Det er kjæresten, sangerinnen Edurne Garcia, som er De Geas kjæreste. 

De to skal nemlig gifte seg neste helg på den spanske ferieøyen Menorca, melder de spanske underholdningsjournalistene Laura Fa og Lorena Vasquez. 

Et sted mellom 80 og 100 gjester skal være inviterte til idylliske havnebyen Ciutadella der bryllupet skal finne sted. 

Torsdag 22. juni


Tre lokaloppgjør for United i EFL Trophy

EFL Trophy er en turnering for lag på nivå tre og fire i England, men hvor 16 Premier League-lag også får stille med U21-lagene sine, og trekningen av gruppespillet er nå gjennomført.

Uniteds U21-lag har havnet i gruppe med tittelforsvarer Bolton Wanderers (som vant 4-0 på Wembley i finalen mot Plymouth i april), og skal også møte Stockport County og Salford City, så hele Uniteds gruppe er fra Stor-Manchester. Alle Uniteds kamper vil bli spilt på bortebane.

Se alle gruppene her.

Onsdag 21. juni


Dato for Maguire-rettsak satt

Rettsaken til Harry Maguire har fått ny dato og vil bli holdt 7. februar 2024, det skriver BBC. Noe som er tre og et halvt år etter at han ble arrestert for overfall og forsøk på bestikkelse mot politiet på den greske øya Mykonos sommeren 2021.

Maguire ble tidligere idømt en 21 måneders betinget dom, som ble anket på stedet. Rettsaken var egentlig planlagt å finne sted denne måneden, men Maguires juridiske team ba om å få en utsettelse.

United-spilleren selv vil ikke trenge å møte opp til rettsaken personlig, og det forventes da heller ikke at han kommer til å være til stede på datoen som er midt i den kommende sesongen.

Tirsdag 20. juni


Martinez delte treningsbilde

Det er over to måneder siden Lisandro Martinez ble skadet i Europa League-oppgjøret mot Sevilla, men forhåpentligvis kan den argentinske midtstopperen være tilbake for fullt i pre season.

Tirsdag delte han i alle fall et bilde fra treningsrommet på sin Instagram-story, som betyr at han nærmer seg noe.

Lisandro Martinez treningsbilde
Skjermbilde fra Lisandro Martinez’ Instagram-historie. @lisandromartinezzz

Garnacho nominert til «Golden Boy»-prisen

Det er alt annet enn overraskende, men Alejandro Garnacho er en av de 100 nominerte til «Golden Boy»-prisen.

Utmerkelsen går til den spilleren på under 21 år som er vurdert som den spilleren som har hatt den mest imponerende sesongen, og sportsjournalister i en rekke aviser (inkludert engelske The Times) er med på å stemme frem vinneren.

Hele lista finner dere her.

Wayne Rooney, Anderson, Paul Pogba (mens han var i Juventus) og Anthony Martial er tidligere Golden Boy-vinnere. Barcelonas Gavi vant forrige sesong.

Mandag 19. juni


Garnacho nær scoring for Argentina

Regjerende verdensmester Argentina med Alejandro Garnacho hadde som ventet få problemer med å slå Indonesia i en treningskamp mandag ettermiddag. PSG-spilleren Leandro Paredes, som sist sesong var på lån til Juventus, sendte Argentina i føringen like før pause, mens Tottenhams Cristian Romero la på til 2-0 knappe ti minutter etter hvilen.

Alejandro Garnacho erstattet Fiorentinas Nicolas Gonzalez etter 60 minutter, og var et friskt pust. Like før slutt kombinerte Argentina fint, og Garnacho fikk en strålende mulighet alene med Indonesias keeper Ernando Ari Sutaryadi, men avslutningen fra United-vingen ble litt for løs og enkel å lese for Sutaryadi som reddet med en beinparade.

O’Neil ferdig som Bournemouth-manager, Iraola tar over

Bournemouth bekrefter mandag ettermiddag at de har bestemt seg for å skille lag med manager Gary O’Neil.

Spanjolen Andoni Iraola, som forlot Rayo Vallecano tidligere i sommer blir O’Neils erstatter på sørkysten.

O’Neil ledet Bournemouth i 37 kamper forrige sesong, først midlertidig før han fikk jobben permanent i november.

Med 40-åringen ved roret havnet Bournemouth som nummer 15 i Premier League, fem poeng over nedrykksstreken.

Powered by Labrador CMS