Uruguay v Russia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia

Nå får Cavani en annen landslagssjef for aller første gang

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 20. november


City tilbake på vinnersporet

Manchester City-kvinnene slet en stund mot Aston Villa, men etter en god andreomgang ble det til slutt hele 5-0 for Gareth Taylors lag i den hjemmekampen.

Dermed er City nå to poeng bak United før Marc Skinners mannskap i morgen skal møte serieleder Arsenal.

Tabárez ferdig som landslagssjef for Uruguay

Edinson Cavani spilte sin første landskamp i 2008. Da hadde Óscar Tabárez allerede vært landslagssjef i to år.

34 år gamle Cavani har med andre ord aldri hatt en annen landslagssjef, men nå er det slutt. Uruguay har tapt fire VM-kvalifiseringskamper på rad, og VM-plassen er i fare, og Tabárez’ siste kamp som landslagssjef ble 0-3-tapet borte mot Bolivia.

Tabárez ledet også Uruguay fra 1988 til 1990. En fjerdeplass i VM (2010) og ikke minst triumfen i Copa América (2011) er høydepunktene i hans tid som landslagssjef.

Det er foreløpig ikke klart hvem som skal lede Uruguay videre, men til tross for de fire siste tapene har de fortsatt en god mulighet til å kvalifisere seg til VM 2022.

Cavani har takket landslagssjefen sin på sosiale medier.

– Jeg har få ord, men veldig mange følelser, skriver United-spissen.

 

Fredag 19. november


Stortalent har skrevet proffkontrakt

18 år gamle Carrie Jones har skrevet under på sin første proffkontrakt med Manchester United. Det bekrefter klubben i en pressemelding. Den talentfulle midtbanespilleren har satt navnetrekket på en kontrakt som strekker seg til juni 2023 med opsjon på ytterligere ett år.

Jones var en del av U21-laget før hun ble hentet opp i A-stallen og fikk sin debut i WSL mot Aston Villa. Så langt har hun åtte førstelagskamper for United, men det vil bli langt flere i tiden som kommer.

Manager for Uniteds kvinnelag Marc Skinner er svært tilfreds. 

– Carrie er en svært talentfull ung spiller som ligger foran sine jevnaldrende. Hun viser en utrolig modenhet for en 18 år gammel spiller. Vi er veldig glade for at hun har skrevet under på denne kontrakten og vi skal hjelpe henne med å utvikle spillet slik at talentet kan slå ut i full blomst.

Torsdag 18. november


Trenerskifte i Birmingham

Scott Booth har fått sparken fra jobben som Birmingham City-kvinnenes hovedtrener, en jobb han fikk i sommer.

Birmingham har bare tatt ett poeng på de første sju WSL-kampene, og i tillegg har de tapt begge kampene de har spilt i ligacupgruppespillet også.

Assistenten Tony Elliott leder laget i helgas bortekamp mot Chelsea.

Seier for Flamengo uten Pereira

Flamengo har et tøft kampprogram på grunn av at de har hatt en del hengekamper, og det tøffe kampprogrammet er trolig grunnen til at Andreas Pereira ble sittende på benken hele kampen da Flamengo møtte Corinthians natt til torsdag.

Det så lenge ut til å bli 0-0, men i kampens fjerde overtidsminutt headet Bruno Henrique ballen i mål, og dermed lever titteldrømmen til Flamengo videre, selv om den reduseres for hver gang Atlético Mineiro vinner.

Nå er det åtte poeng opp med seks kamper igjen. Spesielt sannsynlig med ligagull er det nok ikke, men det kan ikke avskrives helt.

Schmeichel fyller år

Peter Schmeichel blir 58 år i dag – vi gratulerer!

Den svære dansken spilte 398 kamper for United, og scoret ett tellende mål for klubben. Hans siste kamp for United var Champions League-finalen i 1999, da han også var kaptein på grunn av Roy Keanes suspensjon.

Sir Alex og Law avduket Law-statue

En statue av United-legende Denis Law ble torsdag avduket i hjembyen hans, Aberdeen.

81 år gamle Law fikk hjelp av to år yngre Sir Alex Ferguson med å avduke statuen som veier 4,5 tonn og som kan sees like ved Broad Street i Aberdeen sentrum.

Denis Law er allerede én av tre i Trinity-statuen foran Old Trafford og har også en statue på Stretford End.

Vi gratulerer!

Onsdag 17. november


Pogba rehabiliteres i Dubai

Manchester United bekreftet onsdag at Paul Pogba har reist til Dubai for å gjennomgå den neste fasen av rehabiliteringen sin i det varme klimaet der.

United skriver ingenting nytt i saken om hvor lenge franskmannen blir ute.

Nytt kamptidspunkt for kvinnenes kamp mot Brighton

Søndag 12. desember spiller United-kvinnene borte mot Brighton.

Kampen har nå fått nytt kamptidspunkt fordi kampen skal sendes av BBC Two (og da trolig kommer på TV i Skandinavia også), men det er fortsatt 12. desember som blir kampdato. Kampen flyttes nå fra 15.00 til klokka 13.30 (skandinavisk tid).

Brighton ligger for øyeblikket på tredjeplassen på tabellen som United er ute etter.

Kampen spilles på Broadfield Stadium i Crawley.

Totalt 18 arrestasjoner etter protestene i mai

Politiet har ifølge BBC arrestert ti menn i forbindelse med protestene mot Glazer-familien i mai, en protest som førte til at United-Liverpool ble utsatt.

Med det har totalt 18 personer blitt arrestert, og ifølge Greater Manchester Police har fem personer blitt siktet i saken.

Tirsdag 16. november


Møter Scunthorpe i FA Youth Cup

Scunthorpe tok seieren mot Guiseley i FA Youth Cups andre runde tirsdag og dermed er det de som får spille bortekamp mot Travis Binnions mannskap i turneringens tredje runde.

Kampdatoen er ikke fastsatt, men oppgjøret må finne sted innen 11. desember.

Fire United-spillere med i England-troppen

England-sjef Sarina Wiegman har tatt ut fire United-spillere i sin tropp før VM-kvalifiseringsmøtene med Østerrike og Latvia i slutten av november.

Ella Toone, Katie Zelem, Alessia Russo og Mary Earps er alle med i troppen bestående av 23 spillere.

Hos Skottland er United-trioen Kirsty Hanson, Martha Thomas og Kirsty Smith alle med i Pedro Martinez Losas mannskap. Skottene møter først Ukraina på hjemmebane, før de drar til Spania for å møte gruppelederne i gruppe B.

Paul Scholes fyller år

En av våre aller største Manchester United-legender har bursdag i dag.

Paul Scholes ble nemlig født på denne dagen i 1974, og han fyller dermed 47 år – gratulerer med dagen, Scholesy!

Scholes spilte 718 kamper for klubben (tredje flest i Uniteds historie), og scoret 155 mål på de kampene. Han scoret et tosifret antall mål i åtte sesonger før han etter hvert ble en dypere midtbanespiller.

Her er noen av hans beste mål: 

Mandag 15. november


Moss dømmer Watford-United

Mandag kom dommeroppsettet for den kommende Premier League-runden, og det er Jonathan Moss som skal dømme Uniteds bortekamp mot Watford.

Han har dømt United ved én anledning tidligere denne sesongen, og det var i tapet mot West Ham i ligacupen. Den gangen ble United og Jesse Lingard snytt for et soleklart straffespark, så vi får håpe at både United og dommer Moss presterer bedre denne gangen.

Moss har med seg Marc Perry og Timothy Wood på linjene, mens Dean Whitestone er oppgjørets fjerdedommer. David Coote er videodommer, med Nick Hopton som assistent.

Snart kan «fan share scheme» være en realitet

I sommer var Joel Glazer i dialog med United-supportere i «Fan Forum» i kjølvannet av Superliga-fiaskoen.

Der ble det bestemt at klubben skal legge til rette for at fansen i fremtiden får større makt med hensyn til hvordan klubben drives.

«Fan share scheme» ble nevnt, uten at noen detaljer om hvordan fansen skal kunne eie aksjer har blitt skissert.

Nå skal klubben være nære ved å presentere en løsning, hevder Sky Sports. Forslaget skal gjennom MUST før offentliggjøring.

Senere mandag kom det en oppdatering fra klubben, og der skriver de at arbeidet har pågått i flere måneder, og at en nå sammen med MUST og ekspertrådgivere jobber med juridiske og reguleringsrelaterte problemstillinger, og at det vil komme flere oppdateringer når en har kommet lenger med de ulike prosessene.

Smith ny Norwich-manager

Dean Smith fikk nylig sparken i Aston Villa og tar over for Daniel Farke i Norwich. Det bekreftes av Norwich i dag.

Manageren har fått en kontrakt på to og et halvt år, og leder laget for første gang mot Southampton på lørdag.

Powered by Labrador CMS