otgen

Fredagskamp for United i FA-cupen

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 2. desember


Fredagskamp i FA-cupen

Fredag kom bekreftelsen om at den første fredagen i januar blir en kampdag for Manchester United, etter at TV-selskapene har valgt seg ut hvilke kamper de skal sende.

United skal møte Everton i FA-cupen, og den skal spilles klokka 21.00 (skandinavisk tid), fredag 6. januar.

Har solgt 36 000 billetter til Villa-kampen

United-kvinnene spiller lørdag 13.30 mot Aston Villa på Old Trafford.

Klubben bekrefter nå at en har rundet 36 000 solgte billetter til kampen.

Nå blir det vanlegvis en del færre tilskuere enn solgte billetter på kamper som dette, noe blant annet lav billettpris (seks pund for voksne, tre pund for barn) nok bidrar til, men uansett høres dette ut som oppløftende tall.

Forrige gang United-kvinnene spilte på Old Trafford, mot Everton i mars, så var det 20 241 supportere til stede.

Torsdag 1. desember


United med førjulsinitiativ for lokalsamfunnet

Som en del av klubbens «United by Your Side»-vinterkampanje kommer United til å gjøre et initiativ for de som trenger det i lokalsamfunnet i tiden fremover. 

På mandagene og onsdagene før jul (den siste uka blir det torsdag i stedet for onsdag, på grunn av ligacupkampen mot Burnley) kommer nemlig Red Cafe til å bli åpnet i noen timer for de som trenger et sted for å holde varmen, snakke med noen, drikke noe varmt og spise noe godt.

Les mer om initiativet her.

Tirsdag 29. november


Beale forlot Lairds QPR

For litt over en måned siden takket daværende Mick Beale nei til å bli manager for Wolves, og han ble værende i Ethan Lairds Queens Park Rangers.

Nå har Beale likevel forlatt QPR, for å bli manager i Rangers (fra Rangers til Rangers, altså), og dermed må Lairds klubb jakte på en ny hovedtrener.

Neil Critchley (som har hatt suksess med Blackpool tidligere) er for øyeblikket oddsselskapenes favoritt til å ta over.

Mandag 28. november


Bekreftet kamptidspunkt for EFL Trophy-kampen mot Bolton

Etter straffeseieren mot Wolves i EFL Trophy, så skal Uniteds U21-lag spille mot Bolton på det som nå heter University of Bolton Stadium i turneringens åttendedelsfinale.

Nå er dato for kampen bekreftet: oppgjøret skal spilles tirsdag 13. desember klokka 20.45 (skandinavisk tid).

Her er U21-lagets kampprogram.

United i trøbbel etter Villa-seier

Søndag kveld ble det spilt en kamp i Uniteds gruppe i kvinnenes ligacup, og det var Aston Villa som fikk besøk av Durham.

Kampen endte 1-0 til Aston Villa etter et vinnermål av Rachel Daly med rundt et kvarter igjen av kampen.

Villa står dermed med åtte poeng etter at de har spilt tre av sine fire kamper i gruppespillet, og Carla Wards lag topper gruppa.

Denne Villa-seieren var definitivt ikke optimalt for United, for resultater i andre grupper tyder på at United vinne gruppa for å gå videre til kvartfinalen, siden United nok ikke kommer til å bli det beste toerlaget.

United har spilt uavgjort i begge kampene de har spilt hittil i turneringen, og har tapt de påfølgende straffesparkkonkurransene som kunne gitt Marc Skinners lag til sammen to ekstra poeng.

For å vinne gruppa må United vinne hjemmekampene mot både Everton og Sheffield United – i tillegg til at vi også må få hjelp av både Sheffield United (hjemme mot Villa) og kanskje også Durham (borte mot Everton).

Det høres ikke så sannsynlig ut – men en solid seier mot Everton onsdag 7. desember vil uansett være en god start, siden målforskjellen kan bli avgjørende.

PS. Utlånte Kirsty Hanson spilte den første timen av kampen for Aston Villa.

Powered by Labrador CMS