iqbal050523

– Forlater landslagssamling på grunn av knesmerter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 18. juni


– Forlater landslagssamling på grunn av knesmerter

Zidane Iqbal var ikke involvert da Irak tapte en privatlandskamp mot Colombia for noen dager siden, og fotballforbundet bekreftet da at det handlet om en liten skade.

Nå meldes det at United-midtbanespilleren kommer til å forlate landslagssamlingen i ettermiddag for å returnere til Manchester.

Han skal ha trent individuelt på grunn av noen smerter i sitt venstre kne.

Det er ventet at Iqbal lånes ut neste sesong, og det har blitt spekulert i at han kan havne i den nederlandske toppdivisjonen.

Lørdag 17. juni


20 år siden Beckham forlot United

Den 17. juni er det på dagen 20 år siden David Beckham gjorde slutt på sin United-karriere og forlot klubben til fordel for Real Madrid.

Etter 11 år med stor suksess etter debuten i 1992, hvor ikonet bar både draktnummer 24, 10 og ikke minst det legendariske draktnummer 7 for United ønsket midtbanespilleren et nytt eventyr utenlands.

394 kamper og 85 mål ble det på akademiproduktet som var en helt sentral figur i en av de mest suksessfulle periodene i klubbens historie

Jonny Evans mottok MBE

Ex-Red Jonny Evans har mottatt «The order of the British Empire» og markerer ekstraordinære bidrag fra mennesker over hele Storbritannia.

Nordiren spilte sin 101. landskamp fredag kveld og pratet etter kampen om brevet som kom i posten

– Når jeg så brevet komme gjennom døra og det var stemplet fra kongehuset ble jeg sjokkert, men det var et stort øyeblikk. Jeg er stolt, spesielt når jeg fikk det for min betydning og innsats for hjemlandet mitt Nord-Irland.

Vi gratulerer, Evans med en fortjent ærespris.

Fredag 16. juni


Unggutta møter Gainsborough

Et ungt United-lag skal møte Gainsborough Trinity i en treningskamp 15. juli, bekrefter klubben.

Kampstart er 16.00, og Uniteds lag kommer trolig stort sett til å bestå av medlemmer av neste sesongs U18-tropp.

Senere i juli skal United også sende både et U18-lag og et U16-lag til SuperCupNI i Nord-Irland.

Torsdag 15. juni


Wrexham-kampen spilles trolig med unggutta

Manchester United møter Wrexham på Snapdragon Stadium i San Diego 25. juli og skal vi tro Manchester Evening News vil det være med et ungt mannskap.

Richard Fay skriver torsdag at United kommer til å sende et ungt mannskap og gi flere spillere fra akademiet sjansen til å imponere. United markedsfører nå kampen med bilde av blant andre Kobbie Mainoo så det er ventet at laget mot League Two-laget vil bestå hovedsakelig av akademispillere.

I tillegg er det kamper mot Arsenal i New York tre dager før kampen mot Wrexham og kamp mot Real Madrid i Houston allerede dagen etter Wrexham-kampen

Tirsdag 13. juni


Turner topper flere lister

Tall fra FBref viser at ingen hadde høyere pasningsprosent i WSL enn United-stopper Millie Turner denne sesongen.

Det skjedde ikke bare på grunn av enkle og korte pasninger til spillerne ved siden av seg, for hun topper nemlig pasningsprosenten for langpasninger også. 

Sam Biccarino la frem tallene (igjen fra FBref) på Twitter som viste det. Turner traff på 81,1% av langpasningene sine, og er med det øverst.

De fleste rundt henne på lista slo langt færre pasninger av denne typen.

Mandag 12. juni


Ona Batlle med i Spanias foreløpige VM-tropp

Ona Batlle er med i Spanias foreløpige VM-tropp. Dette ble annonsert mandag ettermiddag.

Batlle har lenge vært borte fra landslaget – sammen med mange andre – som en protest mot hvordan en del ting har vært rundt landslaget. Nå har Batlle og en del andre returnert etter at en del ting har blitt bedre.

Troppen skal trene i Benidorm, Madrid og Asturias før de reiser til Danmark. Den endelige troppen kommer 30. juni.

Lucía García er ikke i troppen. Hun var også blant spillerne som protesterte.

 

Powered by Labrador CMS