lingard250223

Ferdig i Forest

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 2. juni


Lingard ferdig i Forest

Nottingham Forest har bekreftet hvilke spillere som er ferdige i klubben 2022/23-sesongen, og ex-red Jesse Lingard er blant spillerne som forlater klubben nå som kontrakten går ut.

Det samme gjelder André Ayew, Cafú, Jack Colback, Jordan Smith og Lyle Taylor.

Lingard ble matchvinner forrige gang United vant FA-cupen, i 2016.

Torsdag 1. juni


Reisen mot Wembley har startet

Torsdag kveld deler Manchester United bilder av flere av spillerne på vei mot London. Laget er klare for å reise til Wembley for å spille finale i FA-cupen på lørdag.

— Sir Alex Ferguson skal bære ut matchballen

Chris Wheeler fra Daily Mail skriver at Sir Alex Ferguson og Mike Summerbee skal bære ut matchballen i lørdagens finale i FA-cupen.

Jones takker United-fansen

Det er nå cirka to uker siden Phil Jones med en følelsesladet hilsen sa farvel til United-fansen.

Nå, like før FA-cupfinalen, har han sendt en ny, stor takk i retning supporterne – for måten de har respondert på etter at han fortalte at han er ferdig i klubben.

Onsdag 31. mai


Alex Telles vant Europa League

United-utlånte Alex Telles kunne sent onsdag kveld – eller faktisk torsdag morgen skandinavisk tid – juble for Europa League-tittelen, etter at Sevilla slo José Mourinho, Nemanja Matic og Chris Smallings Roma i finalen. Telles spilt 94 minutter i finalen. Vi gratulerer!

Troppen klar for finale i nye dresser

Uniteds har fått nye dresser fra Paul Smith før lørdagens finale i FA-cupen. Tidligere denne måneden fikk Erik ten Hags menn prøve på dressene, og nå har bildene blitt lagt ut. Gutta er klare for finale.

Ligagull for Juan Mata

Juan Mata har vunnet mye i løpet av sin karriere, men han hadde aldri vært med på å vinne et ligamesterskap før nå i 2022/23-sesongen.

Det gjenstår fortsatt én kamp av den tyrkiske sesongen, og der skal Galatasaray møte erkerivalen Fenerbahce, men tirsdag kveld ble det klart at Galatasaray har vunnet ligaen før den kampen spilles.

4-1-borteseieren mot Ankaragücü tirsdag sørget nemlig for at Galatasaray er fem poeng foran Fenerbahce før den siste kampen.

Dermed har Mata vunnet ligaen i sin første sesong i Tyrkia. Han var ubenyttet reserve da tittelen ble sikret.

Dette var Galatasarays første ligamesterskap siden 2018/19-sesongen.

Thomas fyller år

Uniteds Martha Thomas ble født på denne datoen i 1996, så hun fyller altså 27 år i dag – gratulerer med dagen!

Thomas var på banen i totalt 29 kamper for United denne sesongen, inkludert 20 ligakamper, men hun startet bare én ligakamp, for Skinner hadde heller som vane å bytte henne inn.

Hun endte med to mål i 2022/23-sesongen – det ene i ligaen hjemme mot Liverpool, det andre i ligacupen mot Sheffield United.

LMA-pris til Lou Macari

Tidligere United-spiller Lou Macari ble den første vinneren av John Duncan Award på gårsdagens prisseremoni arrangert av LMA (League Managers Association).

Macari fikk prisen for sitt fantastiske arbeid med å hjelpe hjemløse.

Gratulerer, Lou!

Tirsdag 30. mai


Marriner gir seg som dommer

PGMOL og Premier League har annonsert at Andre Marriner gir seg som dommer.

Kampen mellom Arsenal og Wolverhampton ble hans siste kamp – hans 391. Premier League-kamp som dommer. Hans første Premier League-kamp var Charlton-Norwich i november 2004.

Marriner har vært hoveddommer i to United-kamper denne sesongen: Hjemmekampen mot Crystal Palace da Casemiro ble utvist etter en VAR-sjekk, og bortekampen mot Brighton i starten av denne måneden.

Han dømte Uniteds ligacupfinale mot Southampton i 2017.

Mandag 29. mai


Trofeet er allerede gravert

Lørdag 3. juni er det klart for sesongens siste kamp, nemlig finalen i FA-cupen. Trofeet deles da ut til enten Manchester United eller Manchester City.

For første gang noen sinne er trofeet allerede gravert, nesten en uke før finalen.

«Manchester» er nemlig allerede gravert inn i trofeet.

Pochettino overtar Chelsea

Det offentliggjorde klubben mandag. Kontrakten gjelder for to år, men klubben har opsjon på ytterligere en sesong.

Ingen sommerhvile for Bruno

Bruno Fernandes og Diogo Dalot ble mandag tatt ut på Portugals A-landslag som skal møte Bosnia og Island henholdsvis 17. og 20. juni.

Malacia og Weghorst med for Nederland

Tyrell Malacia og Wout Weghorst ble mandag tatt ut på det nederlandske A-landslaget som spiller Nations League-semifinale 14. juni, og finale eller bronsefinale 18. juni.

Powered by Labrador CMS