conte291022

Conte ferdig i Tottenham

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 26. mars

Conte ferdig i Tottenham

Tottenham bekrefter sent søndag kveld at manager Antonio Conte er ferdig i klubben. Avgjørelsen om at italieneren forlater Tottenham skal være basert på gjendisig enighet, heter det i pressemeldingen fra Tottenham.

Cristian Stellini vil overta ut sesongen og vil få med seg Ryan Mason som assistent. 

Tottenham er en av Uniteds argeste utfordrere i kampen om en Champions League-plass, men er ute av samtlige cupturneringer og Conte kritiserte spillerne i kraftige ordelag da 3-1-ledelsen mot Southampton glapp i sluttminuttene og kampen mot bunnlaget i Premier League endte 3-3.

United fremdeles ligaleder etter at City slo Chelsea

Manchester City slo Chelsea 2-0 lørdag ettermiddag i den engelske toppserien for kvinner. Dermed er Manchester United fremdeles ligaleder i WSL, i det som er på god vei til å bli et utrolig drama i kampen om ligagullet. Hele fire lag er med i kampen om ligagullet slik situasjonen er nå.

Manchester United og Manchester City har begge 38 poeng, men Uniteds målforskjell er vesentlig bedre enn rivalenes. Chelsea har 37 poeng mens Arsenal har 35 poeng. De to London-klubbene har imidlertid begge én kamp mindre spilt enn United og City

Lørdag 25. mars

Åtte unggutter har scoret sitt første senior-mål denne sesongen

United har en rekke spennende unggutter i troppen, noen av dem har vært på utlån hele sesongen, mens andre tok steget ut for å spille seniorfotball i overgangsvinduet i januar.

Nå har åtte unggutter scoret sitt første seniormål for karrieren. Hannibal Mejbri, Charlie Savage, Charlie McNeil, Maxi Oydele, Will Fish, Ethan Laird, Joe Hugill og Charlie Wellens har alle tegnet seg på scoringslisten denne sesongen.

Se noen av målene under: 

Fredag 24. mars


Nye datoer for bortekampene mot Brighton og West Ham

Manchester Uniteds bortekamp mot Brighton i ligaen skulle egentlig blitt spilt forrige helg, men siden begge klubbene fortsatt var involvert i FA-cupen, så ble den utsatt.

Nå har kampen fått ny dato: Uniteds besøk til sørkysten finner sted torsdag 4. mai, bekrefter Premier League. Kampstart blir 21.00.

Den påfølgende helga skal United spille borte mot West Ham, og Brighton-kampen ville selvsagt ikke blitt torsdagskamp om United skulle spilt igjen på lørdagen.

Ny dato for West Ham-bortekampen er søndag 7. mai, med oppgitt kampstart klokka 20.00.

Foreløpig venter vi fortsatt på en ny dato for hjemmekampen mot Chelsea, som har blitt utsatt fordi United gikk til semifinalen i FA-cupen.

Alle omtalte kamptidspunkt er skandinavisk tid. Her er den oppdaterte terminlista.

Ny dato for toppkamp

Manchester United-kvinnenes hjemmekamp mot Arsenal, som opprinnelig skulle spilles søndag 23. april, har nå blitt flyttet til lørdag 22. april fordi den skal sendes på TV.

Kampstart på Leigh Sports Village blir 13.30 (skandinavisk tid).

Dette blir trolig et helt avgjørende oppgjør i kampen om en topp tre-plassering i WSL.

United spiller ellers lørdagskamp også i morgen. Den kampen spilles på Old Trafford, og det er West Ham som kommer på besøk. Kampstart er 18.30, og oppgjøret sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Max (Danmark) og på Viaplay i hele Skandinavia.

Lisandro Martinez holdt nullen

Argentina vant natt til fredag 2-0 over Panaman i en vennskapskamp. Martinez startet kampen på benken, men erstattet Nicolas Otamendi i pausen. Dette var første gang argentinerne spilte på hjemlig jord etter VM-bragden i Qatar. Dermed har alle United-spillerne i skrivende stund vunnet sine landskamper.

Harry Kane mestscorende spiller for det engelske landslaget

England vant i går 2-1 over Italia i først kamp av EM-kvalifiseringen og Harry Kane tegnet seg på scoringslisten. Det gjør at engelskmannen nå troner alene på toppscorerlisten med sine 54 mål foran to United-legender i Wayne Rooney med 53 og Bobby Charlton med sine 49 scoringer for landslaget.

Marcus Rashford er den næverende United-spilleren med flest mål for England med sine 15 mål.

Torsdag 23. mars


Eriksen deler gladnyhet på sosiale medier

Christian Eriksen delte onsdag gledelige nyheter med sine følgere på instagram. Dansken la ut en bildeserie som viser hvordan han har gått fra å måtte bruke skinne rundt foten, som ble erstattet av joggesko, og deretter av fotballsko. Det går med andre ord rette vei for dansken, noe også Ten Hag bekreftet tidligere forrige uke.

– Han vil være tilbake i april en gang. Han nærmer seg stadig og han har gjort tingene sine bra i rehabiliteringsperioden. Fremgangen har vært bra og vi håper utviklingen fortsetter i de kommende ukene. 

 

Rund dag for Skinner

United-hovedtrener Marc Skinner fyller 40 år i dag – vi gratulerer!

Skinner bruker nok fødselsdagen sin på å fortsette forberedelsene inn mot lørdagens kamp på Old Trafford, der United-kvinnene tar imot West Ham klokka 18.30 (skandinavisk tid).

Viaplay har rettighetene til oppgjøret.

Tirsdag 21. mars


Hodgson tilbake som Crystal Palace-sjef

Mot slutten av forrige uke fikk Patrick Vieira sparken som Crystal Palace-manager. Palace har nemlig ikke vunnet siden 2022.

Tirsdag morgen bekreftet Crystal Palace at de har hentet tilbake gamlesjefen Roy Hodgson til klubben på en kontrakt ut sesongen.

Som The Independent-journalist Richard Jolly påpeker på Twitter, så hadde 75-åringen vunnet ligatitler som manager før ligaledernes manager i Premier League (Mikel Arteta), Championship (Vincent Kompany), Bundesliga (Edin Terzic) og La Liga (Xavi) ble født.

Powered by Labrador CMS