annullert270322

– Basert på reprisen, så teller jeg det som et mål

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 27. mars


– Basert på reprisen, så teller jeg det som et mål

United-kvinnene vant 3-1 mot Everton på Old Trafford i dag.

Martha Thomas havnet ikke i målprotokollen – men hun skulle gjort det, siden hun puttet ballen i mål, og siden assistentdommeren valgte helt feil da hun vinket for offside i den situasjonen.

Thomas har på Twitter gitt uttrykk for at hun, etter å ha sett reprisen, velger å telle det som et mål.

Har du husket å stille klokka?

Vi har i natt gått over til sommertid.

Om du skulle lure på hvilken vei du skal stille klokka, så skal klokka alltid stilles i retning Eric Cantonas bursdag (24. mai).

Vi går ut fra at det er den huskeregelen alle bruker?

Toone og Turner om troppen

Ella Toone og Millie Turner har i en video svart på en del trivielle spørsmål om United-troppen – f.eks. om hvem som blir den beste manageren, hvem det er mest sannsynlig at vil vinne en talentkonkurranse og hvem det er mest sannsynlig at vil glemme fotballskoene.

Når det gjaldt spørsmålet om hvem det er mest sannsynlig at vinner Ballon d’Or, så var Toone og Turner definitivt helt enige om at det er 22 år gamle Ona Batlle.

– Skal vi si det etter 1-2-3? 1-2-3 Ona!

– Hun har alt. Hun er teknisk begavet, rask, taper aldri én-mot-én og hun er ung, og kommer bare til å bli bedre, sa Toone, før Turner trakk frem den spanske backens gode innstilling.

Lørdag 26. mars


– Chong ble utsatt for brutalt ran i januar

The Sun skriver at Tahith Chong ble utsatt for et brutalt ran i midten av januar.

Tre maskerte og bevæpnede skurker skal ha brutt seg inn i hjemmet hans klokka tre på natta mens Chong sov, og de endte opp med å holde knivblad mot strupen hans for å tvinge ham til å gi fra seg en rekke dyre ting.

Innbruddstyvene skal også ha ertet Chong over hvor dårlig sikkerhetsopplegg det var i huset hans mens de gjennomførte ranet.

Chong er, ifølge avisa, den fjerde United-spilleren som har blitt utsatt for slike innbrudd siden jul. Det har vært innbruddstyver hjemme hos både Paul Pogba, Jesse Lingard og Victor Lindelöf, og Citys João Cancelo har også opplevd det.

Ruud van Nistelrooy som PSV-hovedtrener?

Ruud van Nistelrooy kan være på vei mot sin første hovedtrenerjobb på seniornivå. Ifølge nederlandske Telegraaf (her gjengitt på engelsk av Daily Mail) ha takket ja til å ta over jobben som PSV-hovedtrener når Roger Schmidt forsvinner etter sesongen.

Den tidligere United-spissen har tidligere gitt uttrykk for at han ikke er klar, men etter samtaler med Marcel Brands så skal han nå ha gitt sitt ja.

Van Nistelrooy er trener for PSVs reservelag, og er også inne i sin andre periode som assistent på det nederlandske landslaget.

Fredag 25. mars


Sancho fyller år

Fredag er det 22 år siden Jadon Malik Sancho kom til verden.

Siden den gang har engelskmannen rukket å bli en av klodens mest ettertraktede fotballspillere, noe som førte til at United smalt over 70 millioner pund i bordet for å hente ham fra Borussia Dortmund før inneværende sesong.

Debutsesongen har ikke levd helt opp til forventningene, med fem mål og tre målgivende på 33 kamper, men Sancho har den siste tiden vist prov på hvilken kvalitet han besitter.

Ettersom han bare er 22 år gammel har han også så godt som hele karrieren foran seg.

Vi gratulerer med dagen!

Torsdag 24. mars


Bøe Risa og Thorisdottir på landslaget

Ingen overraskelse, akkurat, men Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir er begge med i den norske landslagstroppen som skal møte Kosovo og Polen i første halvdel av april.

Ingen hjelp å få fra Everton

Onsdag kveld spilte Manchester City-kvinnene hjemme mot Everton i ligaen, og det endte med en 4-0-seier for City, med to mål i hver omgang.

Dermed fikk ikke United den hjelpen de trengte. Nå har City endelig like mange kamper som United, og de har nå like mange poeng også.

United er foreløpig foran på målforskjell, men at City vant med så stor margin her er dårlig nytt for United.

Uniteds målforskjell er på 36-17, mens Citys er på 37-20, så nå skal det lite til for at City skal gå forbi. United bør altså helst vinne med en del mål i noen av de gjenstående kampene. Ellers risikerer en å havne utenfor topp fire selv om det skulle bli seier i resten av kampene, til og med inkludert Chelsea-United i siste serierunde.

Uniteds neste kamp er mot nettopp Everton på søndag, i kvinnelagets første kamp på Old Trafford med tilskuere.

Onsdag 23. mars


Fire spillere tilbake for kvinnelaget

Søndag fortsetter kvinnelaget sin reise mot det som kan bli Champions League-spill neste sesong. Da venter Everton i en ny kamp kvinnelaget må vinne.

Derfor var det godt nytt at manager Marc Skinner onsdag fortalte at Hayley Ladd, Signe Bruun, Carrie Jones og Maria Thorisdottir nå alle var tilbake i aksjon igjen.

Så gjenstår det å se hvilke spillere Skinner velger mot Everton søndag.

Skinner fyller år

Marc Skinner, hovedtrener for United-kvinnene, ble født 23. mars i 1983.

Med andre ord: han fyller 39 år i dag – gratulerer med dagen, Marc!

Forhåpentligvis feirer han denne uka ved å vinne mot Everton i kampen på Old Trafford på søndag.

Rooney innlemmet i Premier League Hall of Fame

I 2021 ble åtte spillerne innlemmet i Premier Leagues nye Hall of Fame, inkludert tre tidligere United-spillere: Alan Shearer, Thierry Henry, Eric Cantona, Roy Keane, Frank Lampard, Dennis Bergkamp, Steven Gerrard og David Beckham.

Nå har Premier League annonsert de to første i 2022, og det er Wayne Rooney og Patrick Vieira.

Tirsdag 22. mars


– 25 000 billetter solgt til WSL-kampen mot Everton

Forrige sesong spilte Manchester United-kvinnene for aller første gang på Old Trafford – men det skjedde foran tomme tribuner.

Denne sesongen er det lov med tilskuere igjen, og kommende helg skal United-kvinnene spille på Old Trafford igjen, i nok en viktig kamp i jakten på en Champions League-billett.

Journalist Adam Millington melder at han har blitt fortalt at United har solgt 25 000 billetter til kampen.

To United-innslag på talentliste

Hannibal Mejbri og Shola Shoretire er representert på NXGN-listen som rangerer de 50 største talentene født etter 1. januar 2003.

Mejbri er nummer 22, mens Shoretire er nummer 44.

Verdens mest talentfulle spiller er ifølge listen Jude Bellingham. På de neste plassene følger Florian Wirtz og Gavi.

 

Mandag 21. mars


– Mike Dean legger opp etter sesongen

Sam Wallace i Daily Telegraph skriver at det går mot at Mike Dean legger fløyta på hylla ved sesongslutt. Det skal også ha blitt nevnt av BBC.

Det betyr uansett ikke at det nødvendigvis er det siste vi ser av Dean, siden 53-åringen er i forhandlinger PGMOL (Professional Game Match Officials) om å bli en av to heltidsvideodommere.

I løpet av Deans tid som Premier League-dommer har han dømt flere kamper (553) enn noen andre – og delt ut flere røde kort (114) enn noen andre.

Da Dean i februar dømte Burnley-United på Turf Moor (hans foreløpig siste United-kamp som hoveddommer), så var det hans 86. United-kamp. 45 av de kampene har endt med United-seier, 16 med uavgjort og 25 med United-tap. De tallene er hentet fra redStat.

Powered by Labrador CMS