henderson140822

Henderson-smultring og City-tap

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 12. november

City tapte, mens Dean Henderson holdt nullen

City tapte overraskende hjemme mot Brentford, mens Tottenham unngikk poengtap i sluttminuttene mot Leeds. Dermed er det ni poeng opp til City, mens det er seks poeng opp til Spurs, med en kamp mindre spilt.

Selv med seier i morgendagens oppgjør mot Fulham, går United inn i VM-pausen utenfor topp 4, men med en kamp mindre spilt enn både Tottenham og Newcastle.

Se under for øvrige Premier League-reultater:

Manchester City 1-2 Brentford
Tottenham 4-3 Leeds
Bournemouth 3-0 Everton
Liverpool 3-1 Southampton
Nottingham Forrest 1-0 Crystal Palace
West ham 0-2 Leicester
Newcastle 1-0 Chelsea
Wolverhampton 0-2 Arsenal

Fredag 11. november


Martínez tatt ut til Argentinas VM-tropp

Lisandro Martinez er en del av Argentinas VM-tropp.

Malacia til VM med Nederland

Donny van de Beek klarte ikke å spill seg inn i Nederlands VM-tropp, men Tyrell Malacia kom med.

Slutt for Lindegaard

Tidligere United-keeper Anders Lindegaard har bestemt seg for å legge fotballstøvlene på hylla. Det sier han til danske Tipsbladet.

Den nå 38 år gamle dansken har de siste årene spilt for svenske Helsingborg, men fikk mellom 2010 og 2015 29 førstelagskamper for United.

Torsdag 10. november


Pellistri også til VM

Uniteds Facundo Pellistri spiller ikke mye kamper for oss, men ble torsdag tatt ut i den uruguayanske VM-troppen.

Skinner ble månedens manager

Uniteds kvinnelag kom dårlig i gang i november i ligaen med et tap mot Chelsea, men oktober var feilfri.

Det har også manager Marc Skinner blitt belønnet for. Torsdag ble han nemlig kåret til månedens manager etter tre seirer og 8-0 i målforskjell i ligaen. Det er tredje gang på halvannen sesong at Skinner får utmerkelsen.

Her kan du se terminlista, resultater og referater for kvinnelaget.

Keeper Mary Earps og kantspiller Leah Galton var nominert til tittelen månedens beste spiller, men ble her slått av Manchester Citys Khadija Shaw.

Onsdag 9. november


Raphael Varane i den franske VM-troppen

Det så mørkt ut da Varane forlot Stamford Bridge i tårer etter å ha pådratt seg en skade bare noen uker før VM. Nå skal franskmannen etter alt å dømme spille mesterskaps fotball for hjemlandet sitt. Midtstopperen er ikke overraskende den eneste United-spilleren som er tatt ut i den franske VM-troppen, det betyr at Anthony Martial ikke er tatt ut og følger opplegget til klubben.

Se hele troppen under.

 Bøtelagt etter to hendelser

FA bekrefter at United har fått en bot på totalt £82 000 for å ha brutt FA-regel E20.1 i Premier League-kampene mot Newcastle og Chelsea i oktober.

Manchester United godtok tiltalen for at de ikke klarte å sørge for at spillerne oppførte seg skikkelig i det 49. minutt av Newcastle-kampen og det 84. minutt av Chelsea-kampen. United ble bøtelagt henholdsvis £45 000 og £37 000 for de to hendelsene.

I Newcastle-kampen omringet United-spillerne Craig Pawson etter at Cristiano Ronaldo og lagkameratene mente at portugiseren hadde scoret et mål som burde bli tellende, noe ikke Pawson mente. Mot Chelsea omringet United-spillerne dommer på nytt, denne gangen etter at Stuart Attwell ga Chelsea straffespark.

Begge kampene endte uavgjort.

Tirsdag 8. november


Sesongstart andre helgen i august

Premier League bekreftet tirsdag sesongstart for sesongen 2023/2024. Den første kampen kommer til å bli spilt 12. august 2023, mens sesongen vil avsluttes søndag 19. mai 2024.

Dette vil da bli den første sesongen som blir planlagt som normalt etter Covid-19-pandemien og VM har vært forstyrrende for de to foregående sesongene.

Det vil også bli en liten vinterpause fra spill som kommer til å strekke seg fra 13. til 20. januar.

34 av kampdagene kommer til å være kamper spilt i helgene, mens det blir tre midtukerunder og én runde lagt til en av Englands Bank Holidays.

Mandag 7. november


Ralph Hasenhüttl fikk fyken i Southampton

Southampton bekrefter at manager Ralph Hasenhüttl har fått sparken. Det skjer kort tid etter at laget hans tapte 1-4 hjemme mot Newcastle.

Hasenhüttl fikk Southampton-jobben i desember 2018 og forlater nå laget fra sørkysten med kun 12 poeng på 14 kamper. Klubben har kun vunnet en av de siste ni kampene.

Ralph Hasenhüttl har den lite ærerike statistikken ved å være den eneste manageren som har tapt 0-9 to ganger i Premier League. Han gjorde det hjemme mot Leicester og borte mot Manchester United på Old Trafford.

Powered by Labrador CMS