– Vi vil aldri få se det igjen

Flere hylles, men The Times mener også at det er et par United-spillere som fortsetter å skuffe. Dette skriver avisene etter søndagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

The Times, Tony Cascarino:

– Ryan Giggs er naturens freak. Jeg spilte selv til jeg var 38, og jeg husker hvor tøft det var å bli klar til kamper i den alderen. Ryan har spilt mer enn 200 kamper mer enn meg i karrieren. Han startet karrieren med en ekstrem fart, men måten han har tatt vare på seg selv og måten han har klart å holde nivået på vil vi aldri se igjen.

The Times, James Ducker:

– Det bare måtte bli Ryan Giggs, ikke sant? I hans 900. kamp scoret han det samme overtidsmålet som er blitt varemerket til en klubb hvis evne til å aldri gi seg er like spesiell som 38 år gamle Giggs´ evne til å fortsatt prestere.

– Men United kan takke David de Gea og Rio Ferdinand like mye som målscorerne Scholes og Giggs. De Gea har blitt kraftig kritisert, men viser at han ikke er en som gir seg under press og leverte tre strålende redninger fra Pilkington, Holt og Wilbraham. Rio Ferdinand var også tilbake til sitt beste nivå de siste årene.

– Samtidig kom ikke alle like bra fra det. Patrice Evras nedtur ser ikke ut til å snu,og Nani inspirerte ikke – han frustrerte.

Kevin McCarra, The Guardian:

– United er så stabile at det er lett å glemme hvor hardt slag det var for klubben å miste Nemanja Vidic med skade i november, og mot Norwich måtte de også klare seg uten en syk Wayne Rooney.

The Independent, Nick Szczepanik:

– United har nå tatt 16 av 18 mulige poeng etter de to strake tapene mot Blackburn og Newcastle på hver sin side av nyttårsaften.

Szczepanik gir David de Gea og Paul Scholes hver sin 8er på spillerbørsen, mens Hernandez vurderes som Uniteds og kampens svakeste spiller med sin 4er.

The Sun:

Spillerbørsen: De Gea 8, Jones 6, Ferdinand 6, Evans 5, Evra 6, Nani 7, Carrick 6, Scholes 7, Giggs 7 (Smalling 5), Welbeck 7, Hernandez 6 (Young 7).

Daily Mirror, Mike Walters:

– Til sammen er og har Ryan Giggs og Paul Scholes 75 år, 1.586 kamper og 328 mål, men samtidig som en klubb i London sliter med internt bråk når manageren prøver å kvitte seg med de gamle spillerne, så lener United seg mer enn noensinne på pensjonistene sine.

Powered by Labrador CMS