– Kunne ikke blitt bedre!

Ryan Giggs sier han følte en blanding av glede og lettelse da han avgjorde kampen mot Norwich på overtid.

Publisert Sist oppdatert

– Det kunne ikke blitt bedre for meg personlig. Dette var en stor dag for både meg og laget, sa Giggs til BBC etter at han scoret vinnermålet i sin 900. kamp.

Giggs ble imponert av et Norwich-lag som han mener ga United store problemer. En fantastisk innspurt ble avgjørende i kampen og Giggs mener det var en avslutning United verdig.

– Vi spilte ikke bra, men som vi har gjort så mange ganger før klarte vi å ta seieren i sluttminuttene. Det var herlig å feire foran supporterne da vi visste at vi hadde avgjort kampen. Det var viktig å holde følge med City på toppen av tabellen, etter at vi har hatt et tøft kampprogram i det siste. Tittelkampen kommer til å ta flere vendinger før sesongen er over, sier han.

Selv om Giggs til slutt stjal overskriftene, var også David de Gea en viktig grunn til at de tre poengene ble med tilbake til Manchester. Waliseren mener at De Gea, som er 17 år yngre enn han, spilte sin beste kamp i United-trøya søndag.

– Han har vært i storform de siste ukene. Det har vært mye press på han siden han er så ung, men i dag sto han fram med noen gode refleksredninger og han var som alltid bra med bena, sier Giggs.

Powered by Labrador CMS