Klar for Norwich

Ritchie De Laet spiller i Premier League neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Norwich bekreftet fredag kveld på sine nettsider at de har leid inn United-spilleren for hele kommende sesong.

Den nyopprykkede Premier League-klubben er strålende fornøyd med avtalen.

– Fantastisk

– Han blir fantastisk for oss. Han er ung, og en av hovedstyrkene hans er fart. Han kommer også fra en fantastisk klubb hvor han har spilt førstelagsfotball. Han kommer til å hjelpe de andre guttene. Han spilte også en rekke førstelagskamper på lån forrige sesong, og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra for oss, sier Norwich-manager Paul Lambert til klubbens nettside.

22-åringen har spilt totalt tre seriekamper for United, men var forrige sesong på utlån hos Sheffield United, Preston og Portsmouth. Tidligere i karrieren har han også kamper for Wrexham og Royal Antwerp.

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne fortsette utviklingen min i Norwich, sier spilleren selv til klubbens nettside.

– Det kommer til å bli tøft å ta en plass på laget siden de gjorde det så bra forrige sesong, men nå har jeg fått i alle fall fått sjansen til å kjempe om en plass. Fansen i klubben er også fantastiske. Jeg husker kampen i Portsmouth da Norwich rykket opp. Da var supporterne glimrende. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang, sier De Laet.

– Outstanding

Uniteds reservelagstrener, Warren Joyce, sier at forsvarsspilleren har en strålende sesong bak seg i Championship.

– Han var outstanding, og jeg er sikker på at alle de tre managerne han spilte under var fornøyd med ham. Han ble brukt i en rekke ulike posisjoner før han endte opp som høyreback i Portsmouth. Det er ikke en posisjon han har spilt mye i for United på noe nivå, men han gjorde det veldig bra. Før det var han venstreback i Preston og midtstopper i Sheffield United, sier Joyce.

Norwich serieåpner borte mot Wigan.

Her er De Laets profil hos united.no.

Powered by Labrador CMS