Reservene fortsetter suksessen?

Det vil vi få vite i kveld, når Ezekiel Fryers & co. møter Norwich-reservene til kamp om poeng på Carrow Road.

Publisert Sist oppdatert

Warren Joyces gutter må med andre ord spille Premier Reserve League-fotball parallelt med at klubbens førstelag møter sveitsiske Basel til gruppespill i Champions League på Old Trafford.

Denne meget spesielle situasjonen skyldes trolig den store interessen som hersker i Norwich, hvor det i flere uker har blitt solgt adgangstegn til hjemmeyndlingenes møte med morgendagens United-stjerner.
Vertene venter da også godt med folk på kampen, og oppfordrer folk om å begi seg tidlig avgårde mot Carrow Road i håp om å unngå lange køer utenfor stadion.

Svak Norwich-form…

I motsetning til United-reservene, som åpnet reservelagssesongen med nederlag mot Arsenal (1-2), for deretter å slå tilbake med seire over henholdsvis Swansea (6-0) og Fulham (2-1), har «kanariene» opplevd noen grusomme resultater i det siste.

Riktignok startet sesongen bra med 0-0 mot Blackburn og 2-1-seier over Everton, men siden har det meste gått på tverke. I forrige hjemmekamp vant gjestende West Bromwich komfortabelt 4-2, mens Newcastle uken derpå holdt kanonaden mot Norwich-buret gående helt til lystavlen viste 6-0.

…men Joyce advarer

Formutviklingen til kveldens to konkurrenter peker med andre ord i to forskjellige retninger. Likevel advarer United-sjef Warren Joyce sine elever mot å gå til oppgaven med annet enn sedvanlig skjerpede sanser.

– Jeg er nemlig sikker på at vi vil få en tøff kamp der nede, sier han til ManUtd.com, og minner om at laget hans stort sett består av U19-spillere.

– Bortsett fra Matty James og Davide Petrucci, er dette mer eller mindre de samme guttene som utgjorde fjorårets juniorlag.

OBS: Som følge av at reservenes kamp spilles i skyggen av Champions League-oppgjøret på Old Trafford, kan united.no ikke love dekning av kampen på Carrow Road.

Powered by Labrador CMS