– Umulig å ha forestilt seg

Nordin Chena i Newcastles supporterklubb er en av mange som er overrasket over skjærenes utrolige sesongåpning.

Publisert Sist oppdatert

Etter tolv kamper i serien ligger Newcastle på en imponerende fjerdeplass, foran klubber som Chelsea, Liverpool og Arsenal. Laget har stukket av i ligaen sammen med de seks forventede topplagene i serien, og selv om sesongens første tap kom mot Manchester City forrige helg, har innledningen vært over all forventning.

– Det har vært en helt utrolig start på sesongen for vår del. Ingen hadde i sine villeste drømmer forestilt seg at vi skulle stå med 7-4-1 etter 12 kamper, forteller Chena, som driver av NewUtd.no, til United.no.

Det så heller ikke ekstremt lyst ut før sesongen. Nøkkelspiller Kevin Nolan forsvant til West Ham, mens Joey Barton gikk gratis til QPR. I januar måtte de også gi slipp på toppscorer Andy Carroll.

– Coloccini fantastisk

Men når noen forsvinner, gir det andre muligheten til å trappe opp ett nivå. Chena er svært imponert over forsvaret, som er det gjerrigste i ligaen.

– Coloccini har vært helt fantastisk. Samtidig har unge Krul og nyervervelsen Ba vært veldig gode. Egentlig har hele laget prestert over det en kan forvente.

Mot City for en uke siden var Newcastle noe uheldige som ikke fikk mer ut av kampen, som i realiteten var avgjort til pause. Magpies er i øyeblikket inne i et svært tøft program, for etter lørdagens kamp på Old Trafford venter Chelsea på St. James’ Park. Chena håper sitt kjære Newcastle kommer til å spille på egne premisser.

– Jeg håper at vi går offensivt til verks, selv om Manchester United med sitt gode mannskap fort kan presse oss langt bakover på banen, sier han.

Frykter Uniteds offensive spillere

United har kanskje ikke imponert voldsomt i de siste kampene. Allikevel innehar de offensive spillerne fortsatt enorme kvaliteter, og på spørsmålet om hva han frykter mest med De røde djevlene, er ikke Chena i tvil.

– Vingene og spissparet. Jeg trygler om at Ryan Taylor vrakes til fordel for Davide Santon. Førstnevnte har skaffet oss mange poeng denne sesongen, men han er strengt tatt ikke en venstreback.

– Hvis ikke forsvaret vårt har en god dag på jobben så frykter jeg at Hernandez og co kan få en festlig aften på Old Trafford på lørdag.

Av supporterintervjuene United.no har gjennomført denne sesongen, er det ikke mange som har sagt at de ikke har tro på poeng på Drømmenes teater. Chena tror imidlertid de regjerende seriemesterne blir et nummer for store på eget gress.

– Jeg er alltid realistisk og tipper at Manchester United vinner 3-1. Ba scorer for Newcastle, avslutter han.

Toon Army Norway har 300 medlemmer i supporterklubben, men nettstedet deres, NewUtd.no, har hele 2500 unike besøkende i gjennomsnitt om dagen.

Powered by Labrador CMS