Norwood x 2

Oliver Norwood (nr. 8) markerte seg i San Marino.

Den lovende midtbanespilleren fant nettmaskene to ganger da Nord-Irlands U21-mannskap tirsdag kveld møtte San Marino til EM-kvalifiseringskamp i Serravalle.

Norwood åpnet scoringene etter 24 minutter, ved enkelt å sette ballen forbi hjemmelagets keeper etter et overlegg fra høyre, og fastsatte deretter sluttresultatet til 3-0 etter 78 minutter. Da hadde Kidderminster Harriers-spissen James Lawrie i mellomtiden vært frempå med 2-0-scoringen syv minutter før pause.

18 år gamle Norwood, kampens store spiller, var ellers på banen gjennom hele oppgjøret, mens United-kameraten, Corrie Evans, ble igjen i garderoben etter første omgang. Det skyldes at han tidligere på dagen var blitt hasteinnkalt til Nord-Irland A's bortemøte med Albania, en kamp som skal spilles i Tirana i kveld. Der går Corrie inn i troppen som erstatter for sin bror Jonny, som ble trukket fra landskampen som følge av en kneskade.

P.S.: Med tirsdagens seier skaffet Nord-Irland seg tre poeng i EM-kvalifiseringspulje 5, men uten at det får stort å si for irenes sluttspillmuligheter. Til det er nok avstanden frem til tetduoen Tsjekkia (15 poeng) og Island (13) for overveldende. Tyskland (8) følger for øvrig på tredjeplass, mens Nord-Irland ligger nest sist, fire poeng foran poengløse og håpløst fortapte San Marino.