Anelka på vei inn?

Nicolas Anelka er det siste navnet på blokka til Sir Alex om vi skal tro på det engelske aviser og nettsteder skriver i dag.

Publisert Sist oppdatert

Anelka har som mange kanskje vet spilt for flere av Uniteds rivaler, som Liverpool, Arsenal og Manchester City. I tillegg har han en rekke andre klubber på CVen, blant annet Real Madrid, Fenerbahce, PSG og nå Bolton. En skikkelig klubbnomade, med andre ord.

I dag hevder bl.a SkySports og Manchester Evening News at Anelkas neste klubb kan bli Manchester United. I tillegg aes vi "som vanlig" til Tottenhams Dimitar Berbatov, Barcelonas Samuel Eto'o og Athleticos Fernando Torres, mens også Darren Bent fortsetter å være høyaktuell for flere klubber etter at han rykket ned med Charlton, og dermed etter all sannsynlighet vil forlate hovedstadsklubben til sommeren.

I går gikk også David Gill ut i media og uttalte at pengekassa ikke er lukket, og at Ferguson fortsatt vil få en mulighet til å forsterke stallen ytterligere om han nå fant en spiller som han tror vil bli virkelig god for United. Det optimale ville nok, for Gills del, være om manageren solgte et par spillere i juli for å få utvidet det opprinnelige tranferbudsjettet litt, og spillere som i det siste har blitt aet vekk fra klubben er Louis Saha (Lyon), Gabriel Heinze (Real Madrid) og Kieran Richardson (Sheffield United).

Powered by Labrador CMS