– Kan bli så god han selv vil

Bryan Robson og Nicky Butt bidrar ikke akkurat til å dempe de allerede skyhøye forventningene til Tom Cleverley.

Publisert Sist oppdatert

22-åringen var ute med en ankelskade i nærmere fire måneder, men torsdag gjennomførte han sitt svært etterlengtede comeback da han fikk én time i Europa League-kampen mot Ajax.

– Han er et fantastisk talent som vi har savnet når han har vært ute med skade. Jeg så ham hver eneste dag i gymsalen og vet at holdningene hans er førsteklasses. Nå er han tilbake, og han fortjente virkelig den sjansen han fikk her i kveld, sa lagkamerat Phil Jones etter kampslutt i Amsterdam.

Nicky Butt og Bryan Robson er også i gledesrus over at den unge midtbanemannen er tilbake i aksjon. De to er i tillegg skråsikre på at Cleverley blir en nøkkelfigur i innspurten.

– Jeg har kjent ham siden han var en liten guttunge, og han har alltid vært et lovende talent. Og siden han kom tilbake fra utlån, har han rett og slett gjort det helt glimrende, skryter Butt.

37-åringen sier videre at han er hellig overbevist om at unggutten kan bli så god som han selv vil. Derfor advarer han også sterkt mot å hvile på laurbærene.

– Ja, han må fortsatt arbeide hardt. Men det er jeg sikker på at han kommer til å gjøre også. Han er en herlig gutt som hører på manageren, trenerne og de andre, erfarne spillerne. Han kan rett og slett nå så langt han vil – så god er han, sier den pensjonerte midtbanemannen til ManUtd.com.

Robson er også full av lovord om den talentfulle Basingstoke-gutten.

– Tom har gjort sakene sine fantastisk. Dessverre har han vært svært uheldig når det kommer til skader, sier Robson til Manchester Uniteds offisielle hjemmesider.

– Han var i ferd med å skaffe seg et stort navn allerede, men han har fortsatt tiden på sin side. Vi vet alle hvilke kvaliteter han har, og forhåpentligvis blir han den fantastiske spilleren mange tror han kommer til å bli, avslutter Captain Marvel.

Powered by Labrador CMS