Stor interesse for Ajose

– Vi vil sette oss ned med alle partene i løpet av de neste ukene og bestemme hva som er best for Nicky, sier spillerens agent.

Publisert Sist oppdatert

Nicky Ajose er nettopp ferdig med en svært god sesong på utlån i Bury, hvor han scoret 13 mål og hjalp klubben til opprykk til League One. Disse prestasjonene er blitt lagt merke til av mange klubber, og interessen rundt angrepspilleren er stor.

Sky Sports melder at Championship-klubbene Millwall, Barnsley, Doncaster og Peterborough alle er klare til å kjempe om spilleren, og at også League One-klubben Scunthorpe (som nå ledes av tidligere Bury-manager Alan Knill) er interesserte. Også Bury er interesserte i å hente Ajose tilbake for nok en sesong.

19-åringens agent, Peter Morrison, vil ikke si noe om hvilke klubber som er interesserte i Ajose, men bekrefter at interessen er stor og at partene skal sette seg ned neste uke for å finne en løsning.

– Det er stor interesse. De kommer ikke til å være mangel på muligheter for Nicky, noe som ikke er overraskende etter den sesongen han har hatt.

– Både Nicky og Manchester United er klar over alt som foregår. Vi vil sette oss ned med alle partene i løpet av de neste ukene for å bestemme hva som er best for Nicky og deretter ta en avgjørelse.

Powered by Labrador CMS