Ajose til Scunthorpe

Nicky Ajose, som i sommer forlot United til fordel for Darren Fergusons Peterborough, har allerede blitt sendt ut på lån.

Publisert Sist oppdatert

Den lille spissen som om to uker fyller 20 år, har vært uheldig med skader siden han i begynnelsen av juli skrev under på en fireårskontrakt med «Posh». Han ble strekkskadet allerede i ligaåpningen mot Crystal Palace, og selv om han nå er tilbake, har han behov for kamptrening.

I håp om at han skal finne tilbake til formen som for tre måneder siden fikk Peterborough-ledelsen til å legge et ukjent beløp på pulten til David Gill, har det altså blitt funnet mest formålstjenlig å låne ham ut for resten av året.

Da valget sto mellom Bury, hvor Ajose var på et vellykket utlån i store deler av fjorårssesongen, og Scunthorpe, valgte spilleren selv å gå til sistnevnte. Der vil han bli gjenforent med to tidligere lagkamerater, Oliver Norwood og Sam Johnstone, som begge er utlånt fra Manchester United.

NB: Som en kuriositet kan det legges til at det i dag er nøyaktig ett år siden United beseiret nettopp Scunthorpe med 5-2 i ligacupens 3. runde.

Powered by Labrador CMS