Ajose scoret tre

Uniteds reserver slo Bolton 4-0 etter en fantastisk andre omgang.

Reservene er med det videre i Manchester Senior Cup. Etter en jevn første omgang tok United fullstendig kontroll etter pausen og sørget for en komfortabel seier torsdag kveld.

United kunne tatt ledelsen allerede i åpningsminuttet da Ajose kom alene med keeper, men fikk en litt for lang touch og keeper fikk blokkert forsøket. Like etter viste Stewart frem god teknikk da han driblet seg mot mål, men skuddet holdt ikke samme klasse og gikk utenfor. Bolton kom mer med etter hvert, men både Eeaves’ heading og Sheridans skudd gikk like utenfor. Drøye ti minutter før pause kom kampens mest kontroversielle situasjon. Brady satte ballen i mål etter å ha blitt spilt gjennom av Ajose, men han ble feilaktig avblåst for offside. På sin Twitter-profil beskriver ManUtd.coms Steve Bibby situasjonen som den mest hårreisende offside-avgjøreslsen han har sett siden Scholes’ mål mot Porto i 2004.

Fullstendig enveiskjøring i andre omgang

Dermed sto det 0-0 til pause og kun fem minutter ut i andre omgang var Brady nære ved å sende United i ledelsen. Unggutten prøvde å skru ballen inn i hjørnet, men en god redning hindret scoring. Obertan prøvde seg også med et skudd tidlig i andre omgang før Brady var nære igjen på en heading. Likevel var Ajose den som var nærmest i åpningen av omgangen da han traff stolpen i en god United-periode.

Men til slutt løsnet det for United. 63 minutter ut i kampen dukket Ajose opp igjen etter å ha blitt spilt gjennom av Corry Evans. Spissen viste stor ro og satte ballen i mål med en fin avslutning. Reservene fortsatte presset etter scoringen og Eikrem og Stewart hadde gode muligheter; sistnevnte ble stoppet av tverrliggeren. Ajose var svært skuffet over at han ikke fikk ballen i den situasjonen, men fikk et stort plaster på såret like etterpå. Eikrems pasning mot Obertan gikk på tvers av målet og der sto angrepsspilleren og satte ballen enkelt i mål.

Dimitar Berbatov scoret tre mål mot Liverpool og Ajose gjorde det samme torsdag. Magnus Eikrem chippet elegant til engelskmannen som med en iskald avslutningen satte spikeren i Bolton-kista. Eikrem fortsatte å strø gode pasninger etter 3-0-scoringen og John Cofie var blant spillerne som kunne økt ledelsen. På overtid fikk Cofie en ny mulighet til å tegne seg på scoringslisten og denne gangen satte han ballen i mål etter et hardt skudd, og fastsatte med det sluttresultatet til 4-0.