– Vet at folk har gitt meg opp

– Men jeg har lært, sier Nick Powell.

Publisert Sist oppdatert

Han ble hentet til United som mannen som kunne erstatte Paul Scholes, etter strålende spill for Crewe i League Two.

Fra mål til kulda

Han fikk også en del sjanser under Sir Alex Ferguson, scoret mål i Premier League-debuten (mot Wigan i 2012), men etter en elendig kamp på kanten (!!) mot Cluj i Champions League i desember 2012 forsvant han ut i kulda.

Han kom ikke inn fra den under David Moyes, men fikk plutselig, helt ut av intet, sjansen som innbytter både mot Wolfsburg og Bournemouth i desember under Louis van Gaal. United tapte begge kampene, Powell forsvant på ny ut i kulda, og i januar ble han leid ut igjen. Denne gangen til Hull.

nickpowell (650 x 358)

I et intervju med Hull Daily Mail forteller Powell nå ganske så ærlig om karrieren så langt.

– Er ikke en dum liten gutt

– Jeg har lest det som er blitt skrevet om meg i avisene og kommentarfeltene. Jeg har fått med meg det meste. Jeg føler at jeg blir sett på som en som folk har gitt opp og en urokråke, men jeg føler ikke at det er sannheten. Jeg er ikke den dumme lille gutten jeg pleide å være. Jeg har forstått at man må spille fotball på én måte – fotballens måte. Man kan ikke si alt man tenker, man kan ikke gjøre alt, heller. Det eneste jeg nå kan gjøre er å vise folk at jeg kan holde meg unna skader og at jeg ikke er en urokråke.

Manchester United Training Session

– Jeg tenkte aldri noe på det med å være en superstjerne. Den delen var mer en byrde. Det er en stor overgang å gå til Premier League. I League Two kan man leve et ganske så normalt liv, men når man er i Premier League kan selv den minste ting ende i avisene. Det var et hardt slag i ansiktet da noen ting gikk galt.

Les hele intervjuet i Hull Daily Mail.

Powered by Labrador CMS