Hvordan har de prestert?

Tross en blandet og noe kronglete sesongstart for United, er det ingen tvil om at nyanskaffelsene til Ferguson has slått godt an.

Publisert Sist oppdatert

Det er nå litt over en måned siden transfervinduet stengte i august, og sesongen er godt i gang. Manchester Evening News har tatt en kikk på hvordan Uniteds nysigneringer har prestert så langt.

Robin van Persie:

Det levnes liten tvil om at Uniteds kronglete sesongstart hadde vært betraktelig verre om det ikke hadde vært for van Persie. Nederlenderen har allerede notert seg for syv scoringer, og fortsetter der han slapp i Arsenal. Etter tirsdagens kamp mot Cluj, kan det se ut som om samarbeidet med Rooney begynner å sitte skikkelig også. Tross prislappen på £24 millioner var det riktignok heller aldri noen tvil om at han ville innfri. Så lenge han holder seg skadefri. Bank i bordet.

Shinji Kagawa:

Kagawa kom fra Dortmund for £12 millioner tidlig i sommer, og Ferguson nølte aldri med å benytte japaneren som et kreativt alternativ sentralt. Han har klart seg bra, og spesielt mot Fulham og Everton var han meget god. To mål på fem kamper er heller ikke noe man skal kimse av, og med en pasningsprosent på 90 i Premier League (Opta), har den unge teknikeren tilpasset seg det engelske spillet med glans.

Alexander Büttner:

Mangt et øyebryn ble hevet da Büttner toget inn på Old Trafford som sommerens siste signering, men etter debuten hadde skepsisen stort sett blitt til ekstase. Med ett mål og en målgivende pasning mot Wigan, er det vanskelig å forestille seg en bedre start på en United-karriere. Han fikk sin andre kamp mot Newcastle i Capital One-cupen, og bekreftet inntrykket av en noe uferdig, men meget talentfull og angrepsvillig back.

Nick Powell:

I likhet med Büttner, fikk Powell sin debut mot Wigan på Old Trafford og 18-åringen gjorde det ikke noe dårligere. Etter knappe ti minutter på banen, dunket han inn et skudd fra 18 meter og fikk kjenne hjemmepublikumets hyllest på kroppen. Powell fikk også sjansen mot Newcastle, men det er ingen hemmelighet at han i all hovedsak er et kjøp for fremtiden. Den tidligere Crewe-spilleren har likefullt vist seg tilliten verdig når han først får muligheten.

Powered by Labrador CMS