Inspirert av uavgjort

En gledesstrålende Wayne Rooney, tomålscorer mot Newcastle, røper at Arsenals overraskende uavgjortresultat mot Birmingham ga ham og lagkameratene et stort løft foran oppgjøret på St. James' Park.

Publisert Sist oppdatert

Med Arsenal-seier på St. Andrews, ville United ha ligget hele åtte poeng bak londonerne idet oppgjøret mot Newcastle ble blåst igang. Gleden var derfor stor da Birmingham – som hadde spilt med bare ti mann gjennom nesten hele kampen – utliknet på straffespark nesten tre minutter på overtid.

«Vi fikk med oss resultatet før vi selv skulle i aksjon, og det gjorde oss bare enda mer bestemt på å vinne oppgjøret,» sa Wayne Rooney til tv-selskapet Setanta etter kalasseieren over Newcastle.

«Vi visste at vi måtte gå utpå og sørge for å få med oss de tre poengene. Nå må vi bare jobbe knallhardt, vinne kampene våre og forsøke å passere Arsenal. Forhåpentligvis klarer vi da å beholde teten ut sesongen.»

To perlescoringer

Det var Rooney som sendte United i ledelsen mot Newcastle, og det var han som svarte med 4-1-målet like etter at hjemmelaget hadde redusert. Men selv om begge to var flotte scoringer, var hovedpersonen spesielt fornøyd med fulltreffer nummer to, et skudd fra 18 meters hold som skrudde inn helt borte ved stolpen (bildet til høyre).

«Ja, jeg likte den. Når vi får cornere inntar jeg alltid en posisjon rundt kanten av 16-meteren. Jeg pleier å si at jeg kommer til å score hvis bare ballen havner hos meg, og heldigvis var det det som skjedde idag,» gliste verdens beste scouser tilfreds.

Powered by Labrador CMS