– Ingenting å klage på

VIDEOLINK Sir Alex Ferguson sier etter 1-1 og uavgjort mot Newcastle i serieåpningen at han "ikke har for mye å klage på".

Publisert Sist oppdatert

United manglet åtte spillere av ymse årsaker før kampen mot Newcastle. Ferguson nektet likevel å skylde tapet på de spillerne som ikke var til stede.

"Jeg har ikke mye å klage på," sa sjefen til SkySports etter kampen. "Det ble ikke resultat vi ønsket oss, men gitt sjansene vi skapte er det akseptabelt. Vi var det beste laget med hensyn til ballbesittelse og press, men vi klarte ikke å gjøre det tellende i annen omgang."

United begynte bra mot Newcastle, men etter 23 minutter fikk en umarkert Obafemi Martins gå opp på en corner og 0-1 var et faktum. Darren Fletcher utlignet kun to minutter senere, men det ble med det ene målet for United.

"I første omgang spilte vi bra," la Ferguson til. "Keeperen (Shay Given) deres var heldig når Fraizer Campbells heading traff han i hodet, samtidig som han gjorde tre-fire gode redninger. De tok ledelsen, men da vi utliknet like etter trodde jeg vi skulle klare det."

Slik ville det seg imidlertidig ikke, og i henholdsvis første og annen omgang måtte Michael Carrick og Ryan Giggs ut med skader. "Angrepsspillet vårt var bra i første omgang, men når vi mistet Michael og Ryan ble litt av rutinen og roen i de avgjørende situasjonene fremover på banen borte."

"Uten balanse og bredde i laget ble det en vanskelig annenomgang for oss. Vi klarte ikke å bryte ned forsvaret deres selv om vi traff tverliggeren ved Vidic," avsluttet en skuffet skotte.

Kilde: www.manutd.com

Se Sir Alex og Kevin Keegan på ekstern videoa fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS