På jakt etter revansj

Det endte i knusende nederlag sist Patrice Evra og Manchester United gjestet Sports Direct Arena.

Publisert Sist oppdatert

– Seieren mot Cluj gjør at vi tar med oss selvtillit inn mot kampen på søndag. Og det er noe vi trenger med tanke på hvordan det gikk sist. Det var en katastrofe, sier Evra.

Han sikter til 3-0-tapet på Sports Direct Arena foregående Premier League-sesong.

– Vi spilte en grusom kamp. I år blir det svært viktig for oss å slå tilbake umiddelbart etter tapet mot Tottenham. Vi må slå Newcastle, slår han fast overfor Manchester Evening News.

– Vi hadde et møte etter tapet mot Newcastle i fjor. Vi ble enige om at forestillingen ikke var Manchester United verdig. Resultatet var at vi startet en seiersrekke. Dette blir ingen enkel kamp, men vi skal score først slik at vi kan få kampen inn i vårt spor.

Franskmannen mener nøkkelen til tre poeng ligger i bunnsolid forsvarsspill. Han er imidlertid klar over at det ikke er noen enkel oppgave å stoppe strekkodenes målhungrige senegalesere.

– Ba og Cisse er to glimrende spillere. Ba scoret et vakkert mål mot oss sist vi møttes i ligaen, så vi må være på vakt. Begge angrepsspillerne deres er målfarlige. Vi skal forsøke å holde nullen, men da må vi samtidig passe på at vi nekter å gi dem rom. For da kan de score akkurat når de vil.

– Vi kan vinne om vi holder tett bakover. Vi skaper alltid mange sjanser!

Powered by Labrador CMS