Ingen jubel foran Stretford End

Dette er egentlig ganske så sprøtt.

Manchester United har scoret åtte mål på de tre hjemmekampene hittil i sesongen. Fulham ble slått 3-2, Wigan ble slått 4-0 og Galatasaray 1-0 i Champions League.

Men det er en liten og sprø detalj.

Ingen av målene har blitt scoret foran Stretford End. I stedet har alle de åtte målene så langt kommet foran Scoreboard End – tribunedelen der resultattavla henger.

Alle de tre målene mot Fulham kom nemlig i 1. omgang av den kampen, mot Scoreboard End. Mot Wigan angrep United mot Stretford End før pause, men klarte ikke å overliste Ali Al-Habsi da. I stedet kom alle de fire målene etter hvilen. Mot Galatasaray angrep United igjen mot Scoreboard End fra starten av, og da satte Michael Carrick kampens eneste mål.

For å gjøre det enda merkeligere, så har United misbrukt to straffespark hittil på Old Trafford, og begge de to er misbrukt foran Stretford End-fansen. Det gjelder både Javier Hernandez’ forsøk mot Wigan, og Nanis bom mot Galatasaray.

Så er det bare å håpe at Stretford End endelig får juble for mål rett foran seg mot Newcastle og Tottenham i ukas kamper på Old Trafford.