Røde julegaver

Det kan lønne seg å være tidlig ute dersom du ønsker deg Røde gaver under treet.

Publisert Sist oppdatert

Varelageret er fullt

Dersom du vil sikre deg United-gaver til jul, kan det være smart å være tidlig ute. Det er nå vi har flest varer på lager, og de riktige størrelsene. Nærmere jul kan vi gå tom for både størrelser og produkter, og da er det ofte vanskelig å få etterbestilt så tett på jul.

Nyheter i nettbutikken

Vi har også denne uken fått inn noen nyheter i nettbutikken vår. I kategorien nyheter kan du se hvilke produkter det er snakk om. Denne kategorien blir oppdatert så snart vi får nye varer fra våre leverandører i England.

Som vanlig er Uniteds hjemmedrakt en sikker vinner til jul. Vi har rikelig utvalg av størrelser og trøyer for baby, barn, unge, voksne, damer og menn. Sesongens bortedrakt har vært den store overraskelsen på salgsfronten. Drakten er blitt meget godt mottatt i England og resten av Europa.

Juleprodukter

I nettbutikken har vi også en rekke Manchester United-juleprodukter. Her kan du velge mellom nisseluer, juletrekuler, julestrømper, snømann, gavesekker og mye mer.

Andre produkter som er populære til jul er sengetøy, klokker, bøker og videoer, slips, Champions League-kolleksjonen, luer og caps, krus og glass, babyklær, T-skjorter med spillermotiv og masse mer.

Fullstendig utvalg av våre produkter finner du i vår webshop

MEDLEMSPRIS

For at du skal få medlemspris, må du være innlogget når du handler. Dersom du mangler innloggingsdetaljene for medlemskapet ditt kan du gjøre følgende:

Brukernavnet for innlogging er lik medlemsnummeret ditt. Dette finner du på medlemskortet ditt, og i e-posten du fikk ved innmelding. Mangler du dette kan du få tilsendt medlemsnummer og passord ved å bruke skjemaet på denne siden.

Powered by Labrador CMS