– Trenger en seiersrekke

Vidic har tro på stallen, men aksepterer at United ikke er i ønsket posisjon på nåværende tidspunkt.

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Vidic og Manchester United har ikke hatt den beste høstsesongen, og er på etterskudd i ligaen etter en rekke på to uavgjortresultat og ett tap.

– Jeg tror alltid på stallen vi har, og jobben vi gjør. Det er ikke noe spørsmål om det. Jeg tror bare ting ikke har helt skjedd for oss i de siste kampene, som kunne gitt oss seks eller sju mer poeng, og de poengene ville satt oss i en bedre posisjon på tabellen, forklarte Vidic til MUTV.

– Vi kan ikke se oss tilbake. Vi må se fremover, og tenke på kva som møter oss de neste ukene. Som sagt må vi begynne med å vinne kamper, og gå på en rekke på åtte eller ni seiere, og se hvor det tar oss.

United hadde 12 kamper uten tap før tapet mot Everton, men hadde droppet en del poeng også i den perioden. Vidic påpeker at også andre lag har tapt poeng.

Manchester United v Everton - Premier League
TUNG DAG: Det var Everton som kunne juble på Old Trafford sist.

– Hvis du ser på denne sesongen så er det andre lag som har droppet poeng også. Vi er på niendeplass på tabellen, men poengdifferansen er ikke så stor som du ville forventet om du ser på antall kamper vi har henholdsvis vunnet, spilt uavgjort og tapt. Det viser at ligaen enten har blitt sterkere eller at topplagene ikke har nådd virkelig god form enda.

– Vi hadde vært inne i en bra rekke kamper, vi hadde noen seiere og noen uavgjort – kanskje vi fortjente mer fra de kampene. Når det gjelder tabellen synes jeg vi fortjener å være i en litt bedre posisjon enn den vi er i. Forhåpentligvis kan vi endre på det ved å vinne kamper og være mer kliniske, avslutter serberen.

Powered by Labrador CMS