– Nå må vi holde sammen

Kaptein Nemanja Vidic sier at laget er nødt til å stå sammen nå, dersom de skal klare å redde sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Vidic ble utvist helt mot slutten av 3-1-tapet på Stamford Bridge søndag kveld, og han kommer derfor ikke til være tilgjengelig i det tre neste kampene. Selv om skuffelsen er stor nå, har han ikke gitt opp denne sesongen, og til ManUtd.com, snakker han om viktigheten av å stå sammen.

Spiller god fotball

– Det er viktig at vi står sammen nå, og jobber hardt for hverandre. Om vi gjør det så tror jeg fortsatt at vi kan snu på situasjonen. Jeg synes ikke vi spilte dårlig gjennom hele kampen mot Chelsea, og jeg synes ikke at de tre målene forteller hele historien, sa Vidic.

United startet sterkt i London, men til tross for at de hadde mest ballinnehav, og over dobbelt så mange pasninger som hjemmelaget i det første kvarteret, havnet de bakpå etter at Samuel Eto’os skudd gikk inn via Michael Carricks fot.

– Vi slapp inn to mål på dødball, og et skudd som skiftet retning. Utenom det så hadde de ikke mange sjanser. De hadde få skudd på mål, men scoret likevel tre ganger. Det er skuffende. Vi var ikke effektive nok foran deres mål, og forsvarte oss for dårlig foran vårt eget. De tok de sjansene de fikk, og straffet oss på det.

Det er ikke til å komme utenom at Chelseas første mål var av den heldige sorten, og på en annen dag kunne skuddet ha blitt blokkert ut til midtbanen, men slik gikk det ikke. Vidic mener de har hatt uflaks med marginene denne sesongen.

– Det er litt sånn denne sesongen har vært. Det er små ting som får stor invirkning på utfallet av kampene våre. Vi må bare være positive nå, og fortsette å kjempe om å være blant topplagene mot slutten av sesongen. Forhåpentligvis får vi litt flaks med oss også, og noen bedre dager.

Powered by Labrador CMS