– Jeg har ikke grått ennå!

Men Nemanja Vidic garanterer ikke at han klarer å holde tårene borte når han tar farvel med Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Og farvel med sin hjemmebane gjennom mer enn åtte år, det tar serberen som kjent med tirsdagens kamp mot Hull. Det blir utvilsomt en emosjonell affære, både for Vidic selv, lagkameratene, og ikke minst trofaste United-supportere over hele kloden.

– Rent følelsesmessig vet ingen hva som kan komme til å skje med en, sier Vidic til kampprogrammet United Review i forkant av sesongens siste opptreden foran egne tilhengere.

Manchester United v Swansea City - Premier League
En annerledes æresrunde for Vidic i år enn hva han er vant til.

– Vi kan jo forsøke å spå hvordan det går. Hittil har jeg imidlertid klart å holde følelsene i sjakk, så jeg har ikke grått ennå! Men vi får se hva som skjer etter den siste kampen. Trist blir det, uansett.

– Siden vi ikke har gjort det godt denne sesongen, blir det – etter mange år der vi bestandig har hatt noe å feire – en annerledes erfaring å skulle rusle rundt på Old Trafford etter siste kamp i år. Nå byr det seg isteden en sjanse til å takke fansen for all støtte gjennom sesongen. Det er så definitivt det minste vi kan gjøre.

– Vi må gjøre det skikkelig i disse siste kampene for å gi alle noe å se frem til, og tro på at dette mannskapet igjen kan vinne titler. Det er det spillerne er opptatt av nå – spille god fotball og bygge videre på det neste sesong.

På spørsmål om han har noe han ønsker å si til United-fansen, sier Vidic dette:

– Takk til alle for den støtten dere har gitt meg gjennom alle disse årene. Selv vet jeg at jeg alltid kommer til å støtte denne klubben, og forhåpentligvis klarer vi å vinne like mange troféer i de neste åtte årene som vi har gjort i de åtte årene jeg har vært i klubben.

Powered by Labrador CMS