Håper Juventus henter Vidic

Carlos Tevez har spilt både med og mot Nemanja Vidic. Nå håper han at de to blir lagkamerater igjen i Juventus.

Publisert Sist oppdatert

Vidic er en av syv spillere som står uten kontrakt med United neste sommer, dersom klubben ikke klarer å få til en forlengelse før den tid.

Dermed er det naturlig at det kommer spekulasjoner og rykter, spesielt med tanke på hvor viktig Vidic har vært for United de siste årene, og hva han fortsatt kan tilby en toppklubb.

I sin første sesong i Serie A, har Tevez allerede rukket å sette preg på Juventus. Med sine fire scoringer i alle turneringer, er han toppscorer i klubben som for tiden ligger på tredjeplass i serien, to poeng bak Napoli.

Argentineren har spilt både mot og med Vidic, og er klar på hva han likte best. Nå håper han at Vidic vil vurdere en fremtid i Juventus, når kontrakten med United går ut.

– Vidic burde komme hit til Juventus. Jeg tror han hadde passet godt inn i Serie A. Han har styrken til det, og han er en veldig god forsvarer. Jeg spilte med han i United og mot han da jeg dro til Manchester City, sa Tevez til den engelske avisen The Metro.

David Moyes har allerede gjort det klart at han ønsker å forlenge serberens kontrakt, men han er nødt til å skynde seg. Allerede i januar kan Vidic fritt forhandle med andre klubber.

*United.no gjør oppmerksom på at uttalelsene ligner veldig på de Tevez ga til Tuttosport for bare noen dager siden, og det kan godt være at The Metro dermed ikke er originalkilden.

Powered by Labrador CMS