– Glad for at han gjorde det

OPPDATERT 22.00: Kaptein Vidic og alle de andre spillerne var enige om at Sir Alex Ferguson skulle løfte trofeet i sin siste kamp på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for trofeet, men på den annen side er vi triste fordi manageren ikke skal være her neste år, sier kapteinen.

Som avtalt før premieutdelingen fikk Sir Alex Ferguson heve Premier League-trofeet istedenfor Nemanja Vidic og Patrice Evra som har vært lagets kapteiner i år.

– Det var naturlig ettersom det var hans siste kamp på Old Trafford. Alle spillerne mente at han måtte løfte det, og jeg og Patrice er glade for at han gjorde det.

– Det har vært en flott dag for klubben, manageren og spillerne. Han er en fantastisk manager å spille for og er trist fordi han skal dra, sier Vidic.

I talen sin etterkampslutt beordret Ferguson alle om å stå bak skottens etterfølger, David Moyes, i tykt og tynt.

– Det skal vi selvfølgelig gjøre. Uten tvil. Alle ser frem til å jobbe med den nye manageren, sier Vidic.

Ryan Giggs

Ryan Giggs ble også intervjuet på gressmatta og sa følgende om 2012/13-sesongen.

– Det er en stor prestasjon å være så stabile som vi har vært i år. Vi har alle bidratt til å spille fremover, sier Giggs.

Om Ferguson sa waliseren:

– Minnene som stikker seg ut er fra da jeg var 13-14 år. Der var manageren til Manchester United og det var fantastisk, sier Giggs om minnene fra da han kom til United.

Michael Carrick

– Det har vært en emosjonell dag for oss alle. Det var en rar følelse og det har vært sånn hele uka. Det var spesielt, en spesiell dag, sier Carrick til BBC.

– Han prøvde til og med å holde ting så normalt som mulig i garderoben, men innerst inne tenkte du at dette var siste gangen. Med mottakelsen han fikk var det helt fantastisk.

Powered by Labrador CMS