– Vil savne Vidic

Robin van Persie kommer til å savne Nemanja Vidic både på og utenfor banen.

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Vidic har vært en viktig United-figur i en årrekke etter at Sir Alex Ferguson kjøpte ham fra Spartak Moskva. På slutten var han attpåtil kaptein, men i sommer går (han som de fleste nok har fått med seg) til Inter.

Robin van Persie og familien ble godt kjent med Vidic-familien i løpet av de to årene de to var lagkamerater, og ungene gikk på samme skole. Van Persie sier at han vil savne midtstopperen.

– Vi ble nære venner i løpet av de to årene, og jeg regner han som en av mine beste venner, siterer Daily Mail nederlenderen på.

Manchester United v Hull City - Premier League
– Neeei! Ikke reis!

Men det er slettes ikke bare utenfor banen Van Persie vil savne Vidic.

– Når jeg tenker på ham som fotballspiller, så putter Nemanja putter hodet sitt der andre er redd for å putte føttene sine. Jeg ser noen ganger på at han kaster seg inn for å blokkere en ball, og når jeg er vitne til det så er jeg redd for ham, redd for at det skal skje noe galt med ham! Men dette er Nemanja… utrolig!

– Måten han forsvarer seg på, og måten han lever livet sitt på, er utrolig. Jeg kommer til å savne ham, og Manchester United vil savne ham, men Inter kan føle seg veldig heldige for å ha ham de neste årene.

Powered by Labrador CMS