Frykter ikke Pompey-duo

Manchester United og Portsmouth har møtt hverandre hele tre ganger de siste fire ukene, og av den grunn er Nemanja Vidic fullt klar over hvilken trussel United står overfor når de to lagene møtes atter en gang på Fratton Park mandag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Sålangt denne sommeren har Rio Ferdinand og Nemanja Vidic hatt god kontroll på Portsmouths nyinnkjøpte angrepspar Peter Crouch og Jermain Defoe, og Uniteds serbiske forsvarskjempe er sikker på at de nok vil takle utfordringen også i kveldens kamp.

"Vi vet alt om Crouch og Defoe," forteller han til ManUtd.com . "Crouch er veldig høy og god i lufta, mens Defoe er rask rundt boksen og kan skape problemer for oss. Vi er klar over hvilke kvaliteter de innehar, men vi er sikre på at vi takler det."

Begge lag har fått en dårlig start på sesongen og trenger tre poeng i dagens kamp for å holde følge i toppen. Portsmouth gikk på et knusende 4-0 nederlag borte mot Chelsea, mens United som kjent bare maktet å spille uavgjort 1-1 mot Newcastle på Old Trafford. Derfor blir dagens kamp ekstra tøff mener Vidic.

"Vi fikk en dårlig start og tapte poeng hjemme, noe vi ikke ønsket. Men sesongen er lang og forhåpentligvis får vi det resultatet vi ønsker mot Portsmouth. Det blir en tøff kamp – spesielt fordi Portsmouth tapte 4-0 mot Chelsea i den første kampen. Derfor vil de vise fansen at de fortsatt er å regne med, men vi trenger også tre poeng og forhåpentligvis oppnår vi det resultatet vi ønsker," avslutter han.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS