KUN ÉN SEIER PÅ FIRE KAMPER: 5-1-seieren mot A-League All Stars er hittil eneste seier på sommerturneen, uten at det stresser Moyes nevneverdig.

Lærer av Rio og Vidic

Phil Jones vil helst spille midtstopper, men mener selv at han lærer av å se på Rio og Vidic også.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg lærer fra Rio og Vida hele tiden. Når jeg ser kampene, og når vi ser kampene igjen etterpå, så plukker jeg opp ting – de gode vanene de har. De snakker alltid til deg på trening og gir deg gode råd. Man lærer hele tiden, definitivt, sier Jones til MUTV.

Phil Jones må finne seg i å bli flyttet litt rundt på, istedenfor å få spille fast som midtstopper. I Community Shield startet han som midtstopper, men etter skaden til Rafael måtte han ta turen ut på høyrebacken.

– Det var fint å starte kampen som midtstopper, og akkurat da jeg tenkte at jeg ville ha en veldig god kamp sentralt, med alt på plass, så skjedde det noe. Men sånn er fotball, og du må bare komme deg videre. Heldigvis vant vi også.

– Det er på midtstopperplassen jeg ser for meg å spille, og forhåpentligvis får jeg en serie av kamper der, før heller enn senere. Men alt handler om å spille for Manchester United, og det er svært.

Jones spilte høyreback også mot Swansea, men var mer opptatt av resultatet av kampen enn av posisjoner.

Gode læremestere.
Gode læremestere.

– Å vinne er en vane, og slike vaner er gode å ha. Vi var fornøyde etter kampen, men vi vet at det er lang sesong, og at det ikke er noen grunn til å ta av etter første kamp.

– Det var press på oss, men jeg tror ikke det var noe mer press enn det vi er vant til. Jeg  syns vi taklet det bra, og at alle guttene responderte bra på det. Vi presterte godt, avslutter 21-åringen.

Powered by Labrador CMS