– Trist å ta farvel

Patrice Evra innrømmer at det blir vemodig å se kaptein Nemanja Vidic forlate Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Den 32 år gamle serberen har som kjent bestemt seg for å flytte karrieren fra engelske Premier League til italienske Serie A fra høsten av. Der overtar Internazionale fra Milano pliktene som midtstopperkolossens nye arbeidsgiver.

Tirsdag kveld leder Nemanja Vidic Manchester United for aller siste gang foran egne fans på Old Trafford. Det blir en vemodig opplevelse; ikke minst for Patrice Evra, som ankom United samtidig med sin knallharde forsvarskollega.

– Det  blir vondt å miste Vida, sier han rett ut i et intervju med ManUtd.com.

– Han en fantastisk midtstopper. Når spillere som Vida forlater klubben, føler man seg bare trist.

Tøff start på United-karrierene

Gjennom mer enn åtte år har de to vært blant bærebjelkene i et lag som i løpet av perioden har vunnet Klubb-VM, en Champions League-, og fem Premier League-titler. Det hele startet imidlertid ikke bare imponerende – ikke for noen av dem.

– Når vi først prater om Vida, er det nesten som å prate om meg selv, fortsetter Evra og utdyper:

– Vi kom til klubben på samme tid. Jeg husker den første kampen; det var en virkelig tøff opplevelse. Og en gang spilte vi sammen for reservene – så dårlige var vi!

– Rene Meulensteen var (reservelags)sjef og han tok oss begge av banen! Deretter ble vi sittende å prate sammen i garderoben. Vi var da enige om at vi aldri skulle ha kommet til Manchester United. Vi burde heller dra tilbake til våre tidligere klubber!

– Det var en vanskelig tid, men vi holdt ut. Siden har vi bodd på samme hoteller, vi har trent sammen, og vi har vunnet troféer sammen. Det blir veldig trist å miste  ham, avslutter franskmannen.

Manchester United v Swansea City - Premier League
Powered by Labrador CMS