Hvordan har de gjort det?

Mange forlot United i sommer, men er det grunn til å angre på noen av salgene?

Publisert Sist oppdatert

Det er spilt fire måneder av sesongen, og united.no har sett nærmere på hvordan spillerne som dro fra United i sommer har gjort det.

Juventus FC v Udinese Calcio - Serie APatrice Evra, Juventus:

33-åringen fikk med seg fire seriekamper og to Champions League-kamper for den gamle damen i Italia, før han forsvant ut med en skade i oktober. Er først ventet tilbake i slutten av november, men ligger uansett godt an til et nytt seriegull. Juventus holder nemlig nok en gang ganske så stø kurs mot seriegull, etter 28 poeng av 33 mulige så langt.

Nemanja Vidic, Inter:

Vidic fikk rødt kort i første seriekamp, men har vært fast inventar på et Inter-lag som har slitt mer enn ventet denne sesongen. Akkurat som United står de nemlig med fire seirer, fire uavgjorte og tre tap så langt. Vidic har altså spilt  samtlige minutter i de ni kampene han har vært tilgjengelig, men alle har ikke latt seg overbevise. Avisa Repubblica hadde han med som en av sesongens flopper da de nylig oppsummerte ligasesongen så langt. Dette på grunn av flere klare tabber så langt, ifølge avisa. Inter sparket fredag treneren sin, og Roberto Mancini kan nå bli Vidic’ nye trener.

Shinji Kagawa, Borussia Dortmund:

RSC Anderlecht v Borussia Dortmund - UEFA Champions League

Kagawa har imidlertid scoret bra på Kickers spillerbørs, og er 6. best på Dortmund så langt denne sesongen, med et snitt på 3,38 – der det er om å gjøre å score lavest mulig.

Alexander Büttner, Dinamo Moskva:

Den nederlandske 25-åringen forlot United for å få mer spilletid, og så langt har det vært en suksess. Han står med ni seriekamper og også åtte kamper i Europa League for russerne så langt, og han har fått spille samtlige minutter av de fleste kampene.

Med 22 poeng på 12 kamper ligger Dinamo også i gruppa som kjemper om 2. plass på tabellen- bak Zenit St. Petersburg som har vært suverene i Russland så langt.

Danny Welbeck, Arsenal:

Med Olivier Giroud ute med skade har Welbeck fått fast plass som spiss hos Arsenal, men med varierende resultater. Han har fått spille i 12 kamper, men har gått målløs av banen i ni av disse kampene. Det har blitt to mål i Premier League på totalt 693 minutter med spilletid, og tre mål i en god kamp mot Galatasaray i Champions League.

Bebe, Benfica:

Han kalles ikke lenger Bebe, men går nå under navnet Tiago i Portugal. Forsøket på å etablere seg i Benfica har imidertid ikke gått smertefritt. Bebe har fortsatt ikke spilt i serien, men  samtidig er han ikke veldig langt unna. Det har blitt noen cupkamper, og han ble byttet inn både hjemme og borte mot Monaco i Champions League, selv om det bare ble ett minutt som innbytter da Benfica slo franskmennene 4. november.

Davide Petrucci, CFR Cluj:

Petrucci valgte også en ny klubb for å få i gang karrieren sin, men 23-åringen sliter fortsatt med spilletid etter overgangen til rumenske CFR Cluj. Han fikk 90 minutter i en cupkamp i høst, men kanskje er det lys i enden av tunnelen nå. For første gang denne sesongen startet han nemlig forrige seriekamp mot Botosani.

Cluj ligger for øvrig på 2. plass i Romania, fem poeng bak Steaua så langt.

Rio Ferdinand, QPR:

Veteranen valgte  Harry Redknapps QPR som neste stoppested, men kan ikke sies å ha hatt en smertefri overgang. QPR slet voldsomt da Rio var på banen i starten, og selv om han spilte samtlige minutter av de sju første seriekampene, så ble det bare 4 av 21 mulige poeng. Deretter ble Rio suspendert for en twitter-uttalelser, og etterpå har han derfor ikke spilt for et QPR, som også har blitt bedre etter at 36-åringen forsvant ut av laget.

Tom Lawrence, Leicester:

Manchester United v Chelsea - Barclays U21 Premier League Final

Jack Barmby, Leicester:

Akkurat som Lawrence har ikke Barmby fått sjansen på A-laget, men spiller regelmessig på U21-laget. Nylig senket han også Uniteds U21-lag med en scoring på overtid da Leicester vant kampen 3-2. Lawrence spilte også for Leicester i den kampen.

Sam Byrne, Everton:

Byrne har heller ikke vært i nærheten av Evertons A-lag etter overgangen, men det ble en opptur da han debuterte for det irske U21-landslaget under 1-4-tapet for Norge i oktober.

Charni Ekangamene, Zulte-Waregem

20-åringen var aldri I nærheten av Uniteds A-lag, men overgangen til belgisk football har gitt A-lagskamper. Han fikk totalt seks kamper før han ble suspendert etter et rødt kort borte mot Lierse 4. oktober. Zulte kjemper for å unngå nedrykk, og i øyeblikket vurderes den tidligere United-unggutten kun som en backupløsning.

Pierluigi Gollini, Verona:

Den 19 år gamle keeperen var ikke i nærheten av A-lagsfotball for United, men har faktisk fått to A-kamper i Serie A denne høsten. Først stod han i 2-2-kampen hjemme mot Genoa, før han også fikk sjansen i 2-0-tapet borte mot Roma. Verona ligger midt på tabellen med 14 poeng etter 11 kamper, men Gollini har imidlertid ikke spilt etter at han slapp inn et halvvolley-skudd fra 40 meter mot Roma.

Se det målet på You Tube her.

Hva mener du nå – var det greit at alle disse forsvant eller er det noen av spillerne United skulle beholdt?

Powered by Labrador CMS