– Selvsagt ikke fornøyd med egen form forrige sesong

Nemanja Matic, som ikke var fornøyd med verken seg selv eller laget sist sesong, er glad for at han får en bedre sesongoppkjøring denne gangen.

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Matic var spilleren som ble med Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse, og serberen fikk spørsmål fra BBCs Simon Stone om hvordan han ser tilbake på forrige sesong – både for Uniteds del og hans egen del.

– Det var ikke en god sesong for oss. Vårt mål var til slutt å sikre oss en Champions League-plass, men vi klarte ikke det. Vi vet at vi må gjøre det bedre denne sesongen, vi må få til mer. Vi er fullt klar over at når vi spiller for Manchester United, så må en kjempe om troféer. Vi forventer alle sammen å gjøre det bedre denne sesongen, og jeg er sikker på at vi vil være klare for alle slags utfordringer.

LES OGSÅ: Matic hylles for uventet besøk: – Vil aldri glemme det

Matic fikk en vanskelig start på forrige sesong. Først gikk han glipp av starten av pre-season på grunn av at han hadde vært med i VM, og så ble han skadet nesten med en gang da han sluttet seg til resten av troppen. Dermed gikk han i praksis glipp av bortimot hele sesongoppkjøringen, og han gikk også glipp av noen kamper i starten av sesongen.

– Sist sesong hadde jeg noen problemer med skader, men jeg var selvsagt ikke fornøyd med egen form. Som dere vet endte vi på sjetteplass på tabellen, og jeg er ikke fornøyd med det. Men denne sesongen starter jeg pre-season sammen med laget, så vi får se. For øyeblikket føler jeg meg veldig bra, og jeg håper jeg vil kunne fortsette med å trene hardt, og å fortsatt hjelpe laget.

– Denne sesongoppkjøringen trener vi veldig godt, og prøver å gi litt ekstra. Om det vil være nok til å vinne troféer vet jeg ikke, det er vanskelig å si nå, men jeg er sikker på at vi vil spille mye bedre denne sesongen.

Matic har mange unge spillere rundt seg på midtbanen, og ble i lys av det spurt om sin rolle i troppen.

– I min posisjon er det veldig viktig å snakke med lagkameratene, spesielt for meg som er en av de mest erfarne spillerne, så jeg prøver å gjøre det.

Les også disse sakene fra fredagens pressekonferanse:

– Nei, Lukaku er ikke tilgjengelig mot Inter
– Det kan kanskje bli en endring i spillesystem
Solskjær tror vi vil få se en ny og bedre Martial

Powered by Labrador CMS