Neil Wood: – De vil spille alt

En rekke U23-lagsspillere har fått blod på tann, men klarer likevel å holde beina på bakken.

Publisert Sist oppdatert

Jobben til Neil Wood er å være manager for Manchester Uniteds U23-lag.

Men etter at flere av hans elever har fått smaken på førstelagsfotball – særlig etter kampen mot Astana – har jobben hans også vært å holde beina til de unge talenten på jorda.

Heldigvis består U23-laget av profesjonelle gutter, noe som gjør det hele enklere for ham, men han har også fått hjelp av spesielt én turnering.

– Spillerne har fått erfaring mot seniorlag i EFL Trophy dette året. Jeg tror den erfaringen har hjulpet dem nok til at det ikke ble et sjokk å møte Astana. De var vant til nivået, sier Wood til MEN.

U23-MANAGER: Neil Wood.

Selvfølgelig fristes unggutta av flere kamper for førstelaget, men der de er nå tar de hver eneste kamp med begge hender.

– De vil alle spille. De er sultne og har store ambisjoner, så om det er en kamp som kan spilles, uansett nivå, så ønsker de å spille. 

– Vi prøver å jobbe på samme måte som førstelaget jobber, og spille inn det samme systemet. På den måten er spillerne klare til å hoppe rett inn i systemet sammen med førstelaget. 

Di’Shon Bernard, Ethan Laird, Dylan Levitt, Largie Ramazani, D’mani Bughail-Mellor and Ethan Galbraith fikk alle sine debuter mot Astana. 

IMPONERTE: Ethan Laird debuterte på høyreback mot Astana og leverte en strålende kamp i Kasakhstan.

Det er ikke utenkelig at vi får se noen av dem mot AZ Alkmaar i Europaligaen på torsdag.

Tiden vil vise hvordan Ole Gunnar Solskjær prioriterer.

Les også: (+) Derfor bør United stille sterkt mot AZ

Powered by Labrador CMS