Vil spille til han er 40

Van Persie ønsker å representere Nederland i VM 2018.

Publisert Sist oppdatert

Robin van Persie har ingen planer om å trekke seg tilbake fra den internasjonale fotballen riktig ennå, og tar sikte på å spille for Nederland også i Russland om fire år. United-spissen har scoret 47 mål på 92 opptredener, og er med det Nederlands mestscorende spiller gjennom tidene.

Med sine fire mål hjalp han hollenderne til en imponerende tredjeplass i Brasil. Til tross for at han fra tid til annen blir sammenlignet med ulike typer kjeks og porselen, ønsker han ikke å la skader komme i veien for en lang fotballkarriere.

– Jeg vil gjøre alt som trengs for å spille i VM 2018, sa 31-åringen til den nederlandske avisen de Volkskrant. Dette ville i så fall blitt hans fjerde verdensmesterskap.

SCORING: Robin van Persie gjør det han kan best.

Landslagskapteinen trekker fram sitt «rolig og avslappede liv» som en positiv faktor, og legger til at han ønsker å holde det gående på høyst mulig nivå så lenge som mulig.

– Jeg kommer ikke til å spille for en stor klubb som 40-åring, men jeg ønsker fremdeles å spille profesjonell fotball. Det er målet.

I morgen står Tsjekkia for tur i første kvalifiseringskamp til Frankrike-EM i 2016.

Powered by Labrador CMS