Centimeter fra scoring

Burde scoret mot Albania.

Publisert Sist oppdatert

Landslagsperiodene kan innimellom irritere fotballsupportere, siden en gjerne ender opp med flere skader enn en gikk inn i perioden med, men det har absolutt sine positive sider også.

Én av de praktiske tingene, er at spillere kan få verdifull spilletid.

Scott McTominay er en av de spillerne som kunne ha nytte av litt spilletid, for han har ikke spilt mye i det siste, men også for Skottland i Albania startet han på benken.

I det 61. minutt, på stillingen 3-0 til Skottland, kom han innpå. Det ble 4-0, uten at vår mann skal ha æren for det, men han var også nære ved å score selv da han traff tverrliggeren med litt mindre enn et kvarter igjen av ordinær tid. Flere aviser skriver at McTominay burde scoret i den situasjonen, og også Twitter-kontoen til landslaget skriver at han sannsynligvis vil være skuffet over forsøket sitt.

Vi får satse på at han bare var rusten, og at litt spilletid for landslaget gjør at han setter ballen i mål om han kommer i en lignende situasjon for United fremover.

Neste mulighet for spilletid (neppe fra start) er tirsdag mot Israel hjemme i Skottland. Seier der vil føre Skottland videre til Nations League-sluttspillet, i tillegg til å gi opprykk til nivå to i Nations League.

SKOTSK LANDSLAGSSJEF: Alex McLeish.
Powered by Labrador CMS